Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Porsuk kılı fırçadan huylanıyorum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba sevgili dostlar, foruma yeni üye oldum. Aranıza yeni katıldım. Sizlerin yanında son derece amatör ve acemiyim. Mach3, arko sabun ve fırça kullanıyorum. Fırçam eskidi. Yeni bir fırça alacağım. Rossman'da porsuk kılı fırça gördüm hoşuma gitti ama, porsuk hayvanına internetten baktım biraz pis bir hayvana benziyor. Huylandım açıkçası. Söylediklerim size komik gelmesin dedim ya amatör veya acemiyim bu konuda. Bu konuda neler söylemek istersiniz. Porsuk kılı fırça gerçekten çok iyi midir? Porsuk kılı almazsam at kılı ya da sentetik olarak hangi fırçayı önerebilirsiniz?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
vielong at kılı fırçalarını deneyin isterseniz. Sonuçta bilindik hayvanSmile
Mühle V2 sentetikler çok övülüyor onu da deneyebilrsiniz.
Bu arada hoşgeldiniz.
katılıyorum ve bu sebeple berberlerde kullanılan sarı kıl
domuz fırçaları kullanıyorum
Forumumuza hoşgeldiniz. Umduğunuzdan fazlasını bulmsnız dileğiyle.
Metro maketten niva sintex sentetik fırça alabilirsiniz. Uygun fiyatı ile sentetik fırça deneme şansınız olur. Porsuk domuzdan kötü bir hayvan değil sonuçta. Şurada incelemesi mevcut nivanın;
http://www.geltir.com/thread-621.html
Aramıza hoş gelBig Grindiniz hocam. Bildiğim kadarıyla bazı markalarda sterilized yazıyor ve bence belli başlı markalar sterilizede ediyordur. Tamam porsuk çok şey bi hayvan olmasada bence domuzdan iyidir.

Siz sadece gördüğünüz resimlere bakmayın bende o kadar tatlı porsuk resimleri varki alıp evde besleyesiniz gelir, porsuk fırçaya tövbe eder gidip PETA ya kaydolursunuz.
Bence huylanmaya gerek yok.

Viva La Tejón! Big Grin
Porsuk çok tatlıSmile
Arkadaşlar sıcak hoşgeldin mesajlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. Önerilerinizi değerlendireceğim. Bu forumu çok sevdim. Donanımhaber ve vw forumdan sonra yeni bir forumum olduSmile