Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Karşıyaka'dan selamlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Herkese sıhhatler olsun Smile 35.5 KSK herkese selamlar.
tam 35 gözgöz
hoşgeldiniz Smile
Hosgeldiniz. Keyifli traslar.
Anam sonunda bi izmirli daha geldi foruma.

Aramıza hoşgeldin bilader bol keyifli traşlar dilerim.

Samimi üslubumu yanlış anlamayın izmirli olunca böyle seslenmeyi özlemişim. Smile
Alsancaktan selamlar hosgeldınız
Forumumuza hoşgeldiniz. Umduğunuzdan fazlasını bulmanız dileğiyle.
Merhabalar,

Uzun zamandır kendi kendime kartuşlu makine ile tıraş olmanın keyifsizliğini ve ruhsuzluğunu düşünüyordum. Bu keyifsizliği yenmek için bir süredir hazır köpükler yerine Arko berber tipi tıraş sabunu kullanıyorum.

Bu forum sayesinde şimdiden çok şey öğrendim. Bugün kendime Metro'dan Wilkinson jilet tutucu makine ve mahalledeki milyoncudan mavi/siyah/pembe Rapira ve tek kağıtlı Perma-Sharp jilet ve Rapid jilet tutucu makine aldım.

Önceden bilgi vereyim sakallarım sert ve gür ayrıca elektronikçi olduğum için ellerim de çok hassas. Jiletleri denemek için yüzümün yarısında Wilkinson makine ile tek perde Rapira denedim çok memnun kaldım. Atlama yok, tahriş yok. Çok güzel bir tıraş elde ettim. Yüzümün diğer yarısını da Wilkinson jiletle denedim. Atlama yaptı, boynumu kestim, yanağımla boynum arasında kalan yeri tahriş etti. Sanırım bana uymadı bana göre berbat bir jilet.

Daha Perma-Sharp'ları denemedim ama başka marka jiletlerde denemek istiyorum. Wilkinson makineye alıştıktan sonra daha iyi görünen metal bir makine almak istiyorum ama başlangıç için ne almalıyım bilemiyorum ve İzmir'de başka hangi marka jiletleri nerden nasıl temin edebileceğimi de bilmiyorum. Eminim bana bu konuda yardımcı olabilirsiniz Smile
(10/12/2013, Saat: 00:48)Lijun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İzmir'li olunca "bilader" olmadı."Cankuş" Wink

Cankuş çok eskidir be abi ben o zamanlara yetişemedim. Smile Ben size göre zamanında yeni yetmeyim, sizin gibi abilerimiz fuarda dolaşırken, kordonda turlarken ben daha yeni yeni yürüyordum.

Edit, lijun üstadım sanırım az önce senin yaşını ortaya çıkardım Big Grin
hoşgeldiniz, bir izmirli daha katıldı Smile göztepeden selamlar Smile
hos geldın hemserım.selcukdan selamlar sevgıler.
Sayfalar: 1 2 3 4