Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: www.yourshaving.com %10 indirim :)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Siteyle ilgili bir çekincem yok ancak sabunlar sebebiyle gümrüğe takılma ihtimali var sanırım. Bakalım ben de siparişleri sorunsuz ulaşan şanslılardan olabilecek miyim Smile
benim ispanyol sitelerinden sayisiz siparisim oldu,hicbiri takilmadi.sans isi elbet risk var ama istatistige vurunca yuzde 0 la devam ediyorum Smile uzerine kozmetik ibaresi yazmasin,fiyat da yuksek olmasin cok sorun olacagini sanmiyorum.
(17/09/2016, Saat: 01:49)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]benim ispanyol sitelerinden sayisiz siparisim oldu,hicbiri takilmadi.sans isi elbet risk var ama istatistige vurunca yuzde 0 la devam ediyorum Smile uzerine kozmetik ibaresi yazmasin,fiyat da yuksek olmasin cok sorun olacagini sanmiyorum.

Kozmetik yazmamaları için ayrıca mail ile vs. bilgilendirme yapmam gerekir mi hocam.
sahsen ben yapiyorum.kargoya vermedilerse söyleyebilirsiniz.
bende zamaninda semogue 1305 almistim sikintisiz gelmisti kapima
yourshaving.com'dan Jose ile görüşmemden sonra 10 Mart tarihinde verdiğim Tobs Avocado ve Myrsol balm için bugün ankara ptt yurtdışı gümrük ürünleri bölümüne çağırdılar. Görüşmede ürünlerin kozmetik ürünü olduğunu yardımcı olamayacaklarını belirterek geri gönderdiler.
(29/03/2017, Saat: 11:58)zeynelkoc88 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]yourshaving.com'dan Jose ile görüşmemden sonra 10 Mart tarihinde verdiğim Tobs Avocado ve Myrsol balm için bugün ankara ptt yurtdışı gümrük ürünleri bölümüne  çağırdılar. Görüşmede ürünlerin kozmetik ürünü olduğunu yardımcı olamayacaklarını belirterek geri gönderdiler.

@zeynelkoc88 nasıl yani kozmetik ürünlerin yurt dışından siparişi yasak mı? Huh ee o zaman tıraş malzemesi olarak yurt dışından gelen her ürünün geri gönderilme riski var.
daha önce yurt dışından hiç sipariş vermedim bu konularda biraz bilgi yoksunuyum.
(29/03/2017, Saat: 16:54)Scorpion Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@zeynelkoc88 nasıl yani kozmetik ürünlerin yurt dışından siparişi yasak mı? Huh ee o zaman tıraş malzemesi olarak yurt dışından gelen her ürünün geri gönderilme riski var.
daha önce yurt dışından hiç sipariş vermedim bu konularda biraz bilgi yoksunuyum.


Aftershave ve balmlarda problem yaşıyorsunuz sadece. Sabun, krem ve diğer her şey geliyor sıkıntısız.
(29/03/2017, Saat: 17:09)posicor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aftershave ve balmlarda problem yaşıyorsunuz sadece. Sabun, krem ve diğer her şey geliyor sıkıntısız.

Sabun ve krem de de sorun yasiyoruz hocam. Benim kac tane krem ve sabunum gumruge takildi, sayisini bile unuttum.
Geçenler şansa geçiyor yoksa tüm kozmetik ürünler için mevzuat aşağıdaki gibi;

2ueu3h5.jpg
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9