Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Stick mi? Kasede sabunmu?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhabalar arkadaşlar konularda aradım fakat böyle bir başlık bulamadım, eğer var ise adminlerime rica ederim oraya taşınsın lütfen. Son 1 haftadır eskiuye3315 üstadımdan aldığım La toja stick kullanıyorum ve sabunu yüzüme direk uyguladıktan sonra fırça ile köpürtüyorum, sakallarım çok sert ve sık olduğu için sabunu resmen zımparalıyor ve yüzümde bol miktarda sabun kalıyor. Fırçalamaya başladığım zamanda inanılmaz dolgun bir köpük oluyor fırçamı kasede gezdirmek zorunda olmadığım için ısı kaybıda yaşamıyorum direk sıcak fırçayla yüzüme masaja başlıyorum.
Fakat kase sabunda işler biraz farklı mesela fırça fazla yumuşak ise sert sabunu kaldırmada sorun yaşanabiliyor bu sorun yaşanmasa bile kaseden bol miktarda sabun kalkmıyor birkaç kez geri dönüp sabun yüklemek gerekiyor. Ayrıca sıcak fırçamızı kasedeki sabunun üzerinde gezdirince fırçada soğuyor vs. O yüzden stick fena halde favorim su anda hatta mwf yi nasıl stick yaparım diye düşünüyorum.
sıcratmadan ortaıgı batırmadan stıckı yuzde kopurtmeyı henuz basaramadım
basarabılene ne mutlu Sad

bu sebeple mecburen tasa basıyorum her sabunu

bıraz ısıtıp duz zemınde yuvarlanıp yogurup stıck seklı rahatlıkla verılebılır
her sabuna

yada bır koltukaltı stıck deo bıttıgınde kaynar suda bekletıp guzelce her parcasını demonte edıp temızleyıp sonra ona ısıttıgınız subunu basarsanız
çok rahat kullanabılırsınız
Böyle alıştığımdan olacak ki ben de kaseden yanayım. Ben de her sabunu kaseye basıyorum.
yüzde köpürtürken kısa loftlu ve küçük fırça kullanırsanız etrafa pek sıçramıyor.
yüzde köpürtünce sıvı miktarını ayarlamak zor geliyor ve heryere sıçrıyor, bazen de köpük doluyor yüzüm. bir de yüzün her yarısına her perdede köpüğü tazeliyorum hem sıcak oluyor, hem daha iyi kayganlık sağlıyor, yani iki perde tıraş için 4 kez köpük kullanıyorum.

neticede kase diyeceğim, sir irish moos' u dahil kaseye basarak kullandım. seyahate giderken de sabunu taşıyamayacaksam krem götürmeyi tercih ediyorum.
Sıçratma olayını ben yaşamıyorum FS 24 yada lijun 26 kullanıyorum ufak ufak fırçanın uçlarını sıcak suya dokunduruyorum ve kıvamı bulana kadar devam.
ben kase kullanıyorum ama fırça soğuyor.
Ben hep, her türlü sabun ve kremi yüzde köpürtüyorum bir süredir. Teknik iyice oturdu. İtalyan tipi yumuşak sabunlarda ve gliserin bazlı sabunlarda fırçayı sulu bırakmak, geri kalanlarda hafif nemli fırça ile çalışmak işe yarıyor. Kremleri kullanırken de iyice sıkıyorum suyunu fırçanın.


Sent from my iPad using Tapatalk
Kase benim daha çok hoşuma gidiyor.Ama yolculuğa çıkarken stick alıyorum yanıma.
Kase olayı iyidir.Wink
Sayfalar: 1 2