Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Fırça Temini ve Tanışma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Herkese iyi forumlar.
Sayenizde makinadan ve M****3 lerden kurtulup eski geleneğe geri döndüm bende keyifte alıyorum fakat traşlardan sonra suratımda yangın yanıyor Wilkinson Sword Edge edindim Astra yeşil , perma , rapira jiletleri tek tek deniyorum ve astradan memnun kaldım ama tabii ki teknik şuan 0 olduğu için yanma ve tahriş fazla oluyor ilerleyen zamanlarda öğrenicez inşallah. Kendime İMPA ticaretten Fs fırça aldım ama fırçanın kılları simsiyah sapı bembeyaz ve sap üzerinde FS amblemi yok. Ama kutulu üründü daha kullanmadım fırçayı Pure mi yoksa Finest mi bilemiyorum hepinizin tavsiye ettiği FS24 Finest ten almak istiyorum bir adet ama ingilizcem hiç yok yabancı alışveriş sitelerinden almak istiyorum bana yardımcı olabilecek biri varsa memnun olurum şimdiden teşekkürler.
Hoşgeldiniz keyifli tıraşlar.
forumun satılık ilanlarında vardı.
Aramıza hoş geldiniz.
Teşekkürler herkese yanlız satılık bölümünde bulamadım ara ara bakıyorum FS24 ilanı göremedim.
Forumumuza hoşgeldiniz. Umduğunuzdan fazlasını bulmanız dileğiyle.

Aldığınız fırça tamamen siyahsa muhtemelen pure ile benzer karakteristikte olan black badger. FS ise üzerinde yazması lazım. İmpa daki arkadaşlar mı FS dedi? Fotoğraf ekleyebilir misiniz?

Yanma konusunda muhtemelen bastırıyorsunuz. Bileğiniz alışınca çok temiz tıraşlar olacaksınız biraz sabır. FS finest konusunda zaman zaman alışveriş yapan arkadaşlar oluyor, ricada bulunursanız yardımcı olan çıkacaktır. Hatta muhtemelen elinde olan da vardır. Siz bi alınık ilanı açın ilgili bölüme.

Aşağıdaki fırçalar sırayla Frank Shaving'e ait black, pure ve finest fırçalar.

$T2eC16F,!)0E9s37F,nhBRb-PrrCkg~~60_57.JPG

$(KGrHqQOKpMFIJ5L)JV2BSJ(IFeB!!~~60_57.JPG


$T2eC16V,!yUE9s6NEl6!BRPTh31yPw~~60_57.JPG
1. sıradaki fırça kılları ile aynı fırça sapı bembeyaz aynı şekilde sap standsız ama üzerinde amblem yok fakat Fs kutusunun içinde aldım aynı fırçalardan 2-3 adet daha var onlarda beyaz saplıydı 40 TL ye aldım fiyat hakkında bilgim olmadığı için pazarlık etmeden aldım fırçayı daha kullanmadım. Finest 24mm ve ED89 birlikte almak isterim.
Hoş geldiniz, biraz sabır ederseniz burada Tıraşa dair aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.
Hoş geldiniz agatam, ürünlerin fotosuna koyarsanız daha emin olabiliriz ne aldığınız konusunda. Fs i forum içinde bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum.


Sent from my iPad using Tapatalk
Resimi akşama çekip koyacağım şuan işteyim saat 6 gibi resim buraya koyulmuş olur.
Sayfalar: 1 2 3 4