Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Fırça Temini ve Tanışma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
düğümün sapa birleştiği noktada lastik metal vs genelde domuz fırçalarda kullanılıyor ilk defa sizin porsuk fırçada dikkatimi çekti. FS nin kataloğu vardı bende orda da bu fırçaya rastlamamıştım. Fırçanız pure badger cinsi. Fiyat olarak pahalı. Pure badger fırçalar da yumuşak olabilir zaten yoğunluğu diğer çeşitler kadar yok loft da uzunsa ve kıl dökmüyorsa keyifle kullanılabilir. Ayrıca elinize kaliteli fırça muhakkak geçecektir ki o zaman kalitenin farkına daha çok varıp vay be ne fırçalar varmış deyip kıymet bileceksiniz.
Hayırlı olsun ve hoşgeldiniz.
Verdim siparişimi FS24 Finest geliyor inşallah yakında ve birde DE89 Barley siparişi verdim bu arada fırçanın köpük yapımı çok iyi ve yumuşacık ilk traşımı biraz önce oldum ve sadece 1 tane kıl döktü o kadar.
(23/11/2013, Saat: 21:52)agatam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Verdim siparişimi FS24 Finest geliyor inşallah yakında ve birde DE89 Barley siparişi verdim bu arada fırçanın köpük yapımı çok iyi ve yumuşacık ilk traşımı biraz önce oldum ve sadece 1 tane kıl döktü o kadar.

FS24 hayırlı olsun. Elinizdeki fırçanın iyi çıkmasına sevindim.
Teşekkür ederim fırça pamuk gibi ve gerçekten harika köpük yapıyor elimdeki at kılı wilkinson dan çok çok iyi yumuşacık fark ettirdi kendini. bakalım siparişlerim ne zaman gelecek. Aldığım fırça bu ;

http://www.ebay.com/itm/Finest-Badger-Ha..._997wt_952
Kolay gelsin arkadaşlar dün EJ DE89 Barley modelini satın aldım https://www.traditionalshaving.co.uk sitesinden toplam 100,47 TL ye mal oldu bana sizce fiyat normal mi ?

Ebay danda FS24mm fırça aldım oda toplam 70 tl ye mal oldu bunun fiyatı nasıl sizce

ürünlerin ödemesini paypal ile yaptım yorumlarınızı bekliyorum şimdden teşekkürler
£ 27.42 barleyin ts.co.uk takipli indirimli fiyatı. kendiniz mi aldınız? vouchers kısmına geltir yazınca %10 indirim yapılıyor, türkiye adresi yazınca da vergisiz alınıyor. 90 tl civarı olması lazım. biraz pahalıya almışsınız sanki.
FS 24 de 67-68 olması lazım 70 lira uygun fiyat. Hayırlı olsun. Aldığınız linkleri paylaşabilirsiniz buradan.
Vergi olayını bilmiyordum yeni öğrenmiş oldum evet kendim aldım nerden takip ediliyor bilmiyorum ürünler ne zaman kargoya verilir onuda bilmiyorum bana bir kaç mail geldi ts.co.uk dan ve ebay dan hepsi o beklemedeyim şuan.
İlk defa yurtdışından ürün satın alıyorum.
Genelde kargoya verildiğinde size mail gönderirler ve takip numarsını verirler. Bu şekilde takip yapabilirsiniz. Siparişinizin ardından bir kaç gün sonra alışveriş yaptığınız sitelere tekrar giriş yapın ve "Hesabım" kısmında "siparişlerim" diye bir bölüm vardır. Orayı kontrol edebilirsiniz.

(24/11/2013, Saat: 21:28)agatam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Vergi olayını bilmiyordum yeni öğrenmiş oldum evet kendim aldım nerden takip ediliyor bilmiyorum ürünler ne zaman kargoya verilir onuda bilmiyorum bana bir kaç mail geldi ts.co.uk dan ve ebay dan hepsi o beklemedeyim şuan.
İlk defa yurtdışından ürün satın alıyorum.
bu arada vouchers kısmına baktığım zaman herhangi birşey yazamıyorum oraya do not vouchers yazıyor ekleme yapamıyorum.ç
Sale date: 11/22/13
Tracking number: --
Estimated Delivery: Mon. Dec. 9 - Fri. Dec. 27

ebay da ürünün yan tarafında bu açıklamalar var acaba ürün 9 aralık ile 27 aralık arasındamı teslim edilecek bana ? tam anlamadım da.
Sayfalar: 1 2 3 4