Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Cümleten Selamlar - Ne yapmışsınız yahu siz?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Değerli forum ahalisi,

Öncelikle böyle bir alanda forum açarak bizleri bir araya getiren site sahibi yöneticilere teşekkür etmek istiyorum. Tıraşa ilk başladığımda kullandığım berber usturasını bir zaman sonra (başka nedenler yüzünden) bırakmak zorunda kalmış ama hep hasretle dönmek istemiştim. Kısmet bugüneymiş.

İyi bir ustura ararken forumunuzu keşfetmiş oldum. İnanın saatlerdir o konu senin bu konu benim dolanıp duruyorum. İş yerinde boş bulduğum bilgisayarda, arkadaşıma uğramıştım onun tabletinden ve şimdide evden Smile

Meğer ne kadar çok bilmem gereken varmış geleneksel tıraş hakkında. Bu usturaların neleri amannnn neleri varmış... hele o ustura resimleri arasında kendimi kaybettim...

Zaten içimde var olan özlemi öyle bir noktaya getirdiniz ki Eminönü'ne gidip zazahan vs bir yerden bir şeyler (giriş seviyesinde jiletli ya da jiletsiz) alıp hemen yarın başlasam mı? yoksa ebay dan yada Almanya da ki yeğenler üzerinden sipariş vererek özel bir şeyler (orta veya iyi seviyede-jiletli yada jiletsiz) aldırsam mı çelişkilerini yaşıyorum. Sanırım bir kaç saat daha okuma yapacağım. Sizce hangisini yapayım?

Lütfen önerilerinizi paylaşınız.

Hayırlı akşamlar.
Forumumuza hoşgeldiniz. Umduğunuzdan fazlasını bulmanız dileğiyle.
Hoş geldiniz, bence biraz daha okuyun karar vermek açısından faydalı olur.
http://jiletvetiras.blogspot.com/
http://tiraskeyfim.blogspot.com/

Forum üyelerimiz bloglarını da okuyun. Onlar sayesinde bu forumla tanıştık Smile
hoşgeldiniz, zazahan yerine (ülke içinde hiç etmeyecek paraları istiyorlar usturalara) bizim sitelerden birinden sipariş verebilirsiniz. yahut antikacılarda güzel çelik usturalar var. başta orta seviye almak çelik ustura açısından bence daha mantıklı, kayışıydı, bileyiydi (başta gerekmese de gerekecek) meşakkatli öğrenene kadar, usturayı çizebiliyorsunuz. kozmetik olarak üzebiliyor. boker silver steel yahut dovo best quality gibi bir modelden başlayabilirsiniz. tabii yanında kayışını da temin ederek. ülke içinde özel yapım haricinde kaliteli kayış bulmak fevkalade zor. jiletli usturalar içinde ben sedef yahut ali bıyıklı yanlısıyım. yıllardır kullanırım, hafif olmaları haricinde bir problemleri olmadı. o da el alışkanlığı ile problem olmaktan çok hareket serbestliği sağlıyor.
Hosgeldiniz.
Ahanda virüs girmiş, hayırlı olsun Big Grin
Hoşgeldiniz...
Hoş geldiniz.
(22/10/2013, Saat: 21:45)pars Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Forumumuza hoşgeldiniz. Umduğunuzdan fazlasını bulmanız dileğiyle.

Teşekkür ederim. Bulacağıma kanaat getiriyorum.

(22/10/2013, Saat: 21:49)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoş geldiniz, bence biraz daha okuyun karar vermek açısından faydalı olur.
Bende öyle karar verdim. Sonuçta benim için daha fazla keyif alacak bir ustura kullanmak istiyorum. Bu amaçla deneyimli sizlerin sohbetleri sırasındaki cümleler bile tarafımdan taranıyor.Okuyacak o kadar çok şey var ki...

Not: Forumu baştan taramış oluyorum. Yetki alıp imla hatalarına da el atsam mı acaba? Smile

(22/10/2013, Saat: 21:50)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]http://jiletvetiras.blogspot.com/
http://tiraskeyfim.blogspot.com/

Forum üyelerimiz bloglarını da okuyun. Onlar sayesinde bu forumla tanıştık Smile

Dün biraz okudum. Vakit buldukça okuma yapacağım mutlaka.

(22/10/2013, Saat: 22:08)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hoşgeldiniz, zazahan yerine (ülke içinde hiç etmeyecek paraları istiyorlar usturalara) bizim sitelerden birinden sipariş verebilirsiniz. yahut antikacılarda güzel çelik usturalar var. başta orta seviye almak çelik ustura açısından bence daha mantıklı, kayışıydı, bileyiydi (başta gerekmese de gerekecek) meşakkatli öğrenene kadar, usturayı çizebiliyorsunuz. kozmetik olarak üzebiliyor. boker silver steel yahut dovo best quality gibi bir modelden başlayabilirsiniz. tabii yanında kayışını da temin ederek. ülke içinde özel yapım haricinde kaliteli kayış bulmak fevkalade zor. jiletli usturalar içinde ben sedef yahut ali bıyıklı yanlısıyım. yıllardır kullanırım, hafif olmaları haricinde bir problemleri olmadı. o da el alışkanlığı ile problem olmaktan çok hareket serbestliği sağlıyor.
Hoş bulduk. Başlarda "Zazahan'a bir uğrasammı acaba?" diye düşünürken sonrasında okuduğum olumsuz yorumlar beni vazgeçirdi. Yurt dışından almaya karar verdim. Artık geriye bir sorun kaldı; "Ama Hangisi?"

(22/10/2013, Saat: 23:40)chevalier Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hosgeldiniz.

Hoş bulduk teşekkür ederim.

(23/10/2013, Saat: 00:14)hergele Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ahanda virüs girmiş, hayırlı olsun Big Grin
Hoşgeldiniz...

Hoş bulduk... Virüs değilde faydalı bakterim neyim olayım ben Smile

(23/10/2013, Saat: 06:39)crionics Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoş geldiniz.

Teşekkür ederim.



Sıcak karşılama için hepinize teşekkür ederim.

Yarına sınav soruları hazırlayacağım için bu akşamki okumalar kısa zamanlı olacaktır ama devam edecektir. Selametle Kalınız.
(23/10/2013, Saat: 22:51)UltrAmiraL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoş bulduk... Virüs değilde faydalı bakterim neyim olayım ben Smile

Estağfurullah hocam,
Ben bünyeye "onu da alayım, bunu da deneyeyim virüsü" girmiş demek istedim. Burada arkadaşlarla yaptığımız bir latife. Kırdıysam özür dilerim Confused
Bu arada sınavlar için erken değilmi?
Sayfalar: 1 2 3