Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Selamlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Bodoslama konuya gireyim.

Sakallar çok yoğun değil ama haftada bir traş olduğumdan eskiden tek bıçaklı kullan at jiletlerin korumasını kırıp kullanıyordum. Haftada bir traş olduğum için bu korumasız jiletler uzun sakalları bir güzel alıyordu. Aynı jilet ikinci haftaya bazen iş görebilse de üçüncü hafta kesmez oluyordu.

Bir gün çok uygun bir fiyata beş bıçaklı kartuşu olan malum makineyi aldım (resmen karanlık tarafa geçtik). Bu noktada sakalların çok uzun olması sebebiyle rahat kullanım imkanı olmadı. Ben de sakalları elektrikli makine ile kısaltıp öyle traş olmaya başladım.

Gitgide bu kartuşların performansı beni rahatsız etmeye başladı. Makine ile al sonra tekrar traş ol, yakın traş olamamak (bazı yerleri favorileri düzeltmek için kullandığım yine kafası kırık jiletle tekrar aldığım olurdu), tahriş ve batmalar filan iyice azıtınca "hieeeeey" deyip tüm bu işkenceden kurtulup tekrar tek bıçaklı jiletin kafasını kırıp traş olacaktım ki "neden güzel, jileti değişen bir makine almıyorum" dedim kendi kendime.

Makine araştır, jilet yorumları oku, "madem bu işe giriyorum adam gibi fırça, tas, zerzavat alayım" derken kendimi burada buldum.

Gördüğüm kadarıyla seviyeli, keyifli bir foruma benziyor. Umarım pişman olmam. Öyle çok katkımın olacağını sanmıyorum (okumak daha keyifli, yazmak için biraz işin erbabı olmak lazım), aldığım ürünler hakkında kısa yorumlar paylaşırım herhalde. Mühle R41, çeşitli jilet örnekleri, sabun vs.. aldım mesela http://connaughtshaving.com' dan, postacının bugün teslim etmesini, böylece ızdırabı keyfe çevirmeyi umuyorum.

Uzun lafın kısası hepinize merhaba!
Hoşgeldiniz, Anket olmamış Big Grin

Ne olursan ol yine gel düsturu mevcut,

Keyifli tıraşlar dilerim.
Hoşgeldiniz onlyTNT, her tıraşınız bir öncekinden keyifli olsun..
Hoş geldiniz
Hoş geldiniz.
Hoş geldiniz.
hoşgeldiniz..
hoşgeldiniz..
ikinci şıkkı ben işaretledim, ağır tahrik vardı Big Grin
Hoşgeldiniz, zevkli traşlar...
hoşgeldiniz, bu sorularla bir anket forumumuzda olmaz, burada birşeyler paylaştıkça anlayacaksınız bu durumu Idea bol bol paylaşım bekliyoruz Smile
Sayfalar: 1 2