Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Petal Pusher Fancies Steam-River Rum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Petal Pusher Fancies Steam-River Rum

Resimleri koymak istedim sadece çünkü henüz 2 kez kullanabildim, ileride tekrar yorumlarımı eklerim zira özellikle dudaklara değdiğinde cayır cayır yakan ve ağız etrafımı kızartan bir sabun oldu,ph iyi ayarlanamamış sanırım.Bir kaç ay bekleteceğim.

Görünüm itibariyle ise güzel paketlenmiş bir sabun.Köpük kalitesi ve koruma oldukça iyi.Karanfil kokusu çok yoğun.Çok çok yumuşak, sanki bir krem.Kapı ziline basar gibi bastığınızda kolayca resimdeki gibi oluyor, valobra gibi.Bu yüzden çok kolay kaba basılabiliyor.Bereketsiz,çabuk bitecek bir sabuna benziyor.Fiyatı hatırlamıyorum ama uygun güzel bir fiyattı.

Şimdilik bu kadarını yazabilirim, kullanan arkadaş varsa kendi yorumunu ekleyebilir, ben konusunu açmak için yazdım, ileride tekrar yorumlayacağım.

1zn4nzn.jpg

15d3p0o.jpg

2s8sl7l.jpg

9urui9.jpg

2e2ffcl.jpg

346aipd.jpg

21nfyn6.jpg

91biat.jpg
ben iste tam bunun black tea olanini almak istedim. gecen günlerde septe ekleyip cikardim, ekleyip cikardim. bir denemek lazim ozaman. ekliyelim bakalim sepete Big Grin

bu arada siz kac oz luk sabunu sectiniz?
İnceptum hocam köpüğü çok iyi görünüyor, dediğinize göre kokusuda yoğun tam istediğim gibi, sonraki yorumlarınızı merakla bekliyorum Smile
Teşekkürler Üstadım,
Yumuşak sabunlar daha koruyucu,nemlendirici,kaygan ve doğal olurmuş gibi izlenime kapıldım artık Smile
Onur hocam 3.5 oz .İlk gün sadece dudaklarımı yakmıştı, karanfili baharatı vs basmışlar sabuna olur o kadar dedim, ama 2.gün komple ağız etrafımı domates yapınca ph'dan herhalde dedim.Institut Karite gibi kıpkırmızı yaptı çeneme kadar, yüz derisinin en hassas olduğu bölge burası, yanaklarda birşey olmadı.

Dumrul hocam koku yoğun denebilir ama keskin karanfil kokusu çıktı bu ben bilseydim şahsen almazdım atıverdim sepete bakmadan.

İhtilaf hocam ben bunu bir daha alacağımı sanmıyorum şimdilik, mike varken gerenk yokSmile

Acılı adana gibi bir sabun ya Big Grin
(04/10/2013, Saat: 23:42)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Onur hocam 3.5 oz .İlk gün sadece dudaklarımı yakmıştı, karanfili baharatı vs basmışlar sabuna olur o kadar dedim, ama 2.gün komple ağız etrafımı domates yapınca ph'dan herhalde dedim.Institut Karite gibi kıpkırmızı yaptı çeneme kadar, yüz derisinin en hassas olduğu bölge burası, yanaklarda birşey olmadı.

Dumrul hocam koku yoğun denebilir ama keskin karanfil kokusu çıktı bu ben bilseydim şahsen almazdım atıverdim sepete bakmadan.

İhtilaf hocam ben bunu bir daha alacağımı sanmıyorum şimdilik, mike varken gerenk yokSmile

Acılı adana gibi bir sabun ya Big Grin

oooooo acili adana, tam bana göre. bay rumlarin cogu karanfil kokuyor. zaten su an listelerinde yok bu ürün. ben black tea ve neroli kokularini merak ettim.
Neroliyi fitjardan biliyorum bana göre değil. Col conk bayrum ile ise hiç alakası yok mesela bunun,bayrum olarak da sadece bunu denemiştim.Black tea ise hiç denemedim.
Arkadaşlar hem koku hem performans için mike varken bunları geçiniz derim ama siz bilirsiniz.
Seifenglatt'da bu ve Neroli var galiba Onur hocam ben de oradan almıştım, hem bizim gibi 17 euro kargo da ödemiyorsunuz siz galiba.
(05/10/2013, Saat: 00:08)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Seifenglatt'da bu ve Neroli var galiba Onur hocam ben de oradan almıştım, hem bizim gibi 17 euro kargo da ödemiyorsunuz siz galiba.

ödemyoruz üstad. oraya bakmadim ben ya.....bak iyiki söylediniz. aaaaaahhhhh simdik yine hesap zamani.... acaba amrikadan alsammi seifenglattdan Huh