Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tüyü bitmemiş kardeşinizden Merhaba!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba. Adım Fatihhan 17 yaşındayım İzmir'den foruma katılıyorum. 2-3 aydır dışarıdan forumu ve bir blogu takip ediyorum. 1 ay önce 1 liracı bir dayıdan 3 liraya tek bıçak makine, 3 paket rapira ve arko sabun aldım. Rahmetli dededen kalma domuz kılı fırçamla ve ali bıyıklı şapımla tıraş olmaya başladım.
Öncesinde elektrikli makine denedim boğazım feci derece tahriş oldu. Sonra mach3 denedim uzun zamandır mach 3 kullanıyordum. Bir gün usturayla tıraş oldum ve ondan sonra bu işleri araştırdım. Tıraşımdan memnunum sınıftan 2 arkadaşı geleneksel tıraşa başlattım. Kıl dönmelerinden kurtuldular. Yalnız bir sorunum var. Köpük yapamıyorum. Youtube da falan aradım pek kaynak bulamadım. Yardımcı olacak var mı? Ve aşağıdan görünen kıl kökleri için ne yapıcaz. Daha teknikleri anlamadım. Tek perde aşağı iniyorum bazen iki perde aşağı iniyorum kökler görünüyor. Şimdiden teşekkürler herkese iyi forumlar.
hoşgeldiniz, forumda hertürlü malzeme ile köpük hazırlamanın yolu mevcut Smile yine de nasıl yaptığınızı (yapamadığınızı) yazarsanız eksiklerinizi gidermede yardımcı oluruz.
Her türlü malzeme Angel. Şimdi şöyle tarif edeyim. Fırçayı sıcak suda bekletiyorum silkeliyorum su atıyor. Arko sabunu bastığım kapta dairesel hareketlerle yapıyorum köpürtüyorum. Ancak o anlatılan köpük kıvamını elime aldığımda v.s göremiyorum. Su eklemeleri yapsam dahi. Kalın köpük 2. denememde yaptım çok tahrişli oldu. İlkinde biraz inceydi. Şimdi yüzüme aldığımda köpüğü masaj yaparken kıvamı oluşturuyorum sanırım ama o anlatılan köpük elimde ya da kapta olmuyor. Krem deneyesim var o yüzden. Bir de wilkinson sword classic arıyorum izmir'de bulabilen var mı forumdan?
Hoşgeldiniz delikanlı.
Hoşgeldiniz dostum iyi tiraslar.
Hoş geldiniz keyifli tıraşlar
Forumumuza hoşgeldiniz. Umduğunuzdan fazlasını bulmanız dileğiyle.
Gaziemir veya Çiğli metro gros markette wilkinson sword de olması kuvvetle muhtemel. Köpük için video izlemeyi denediniz mi? Kaliteli tıraş için biraz sabredin, zamanla gelişecektir.
Hoş geldiniz Fatihhan.
Kabul edersen ben sana wilkinson vereyim, bir tane var elimde.
Hoş geldiniz bu arada Wink
Sayfalar: 1 2