Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Blueness Balm
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Bu gün kozmetikçinin önünden geçerken, astra yeşil stoklayım dedim. Belki astra SP düzelmiştir umuduyla.. Raf basılı astra SP ama veremem dedi, seri hala çok kötü ve sana vermem abi dedi.. Yakamoz kozmetik Konya..

Bakınırken, blueness tıraş öncesi jel ve yanında balzamı gördüm.. Balm da şimdi 20 lira diyecek diye düşünürken, 3.5 TL fiyatı ve blueness tüm ürünlerinde olduğu gibi fiyatının üstünde kalitesi ile beni şaşırttı.. Müthiş rahatlatıyor ve kızarıklık ve yangına birebir.. Gerçi bende yangın filan kalmadı ama gerçekten ferahlatıyor, kokusu da yine blueness parfümü..

10ohg5i.jpg

vyktxh.jpg
sagolsun bana GartBnx abim yolladi aynisindan. Mornetto üstadin dedigi gibi cok basarili bir balm. cilt hemen emiyor kesinlikle yapis yapis kalmiyor.
GartBnx mavi renklisinide almis kendisine ve bana. Daha baharatli kokuyormus. Merak icinde bekliyorum.
Mornetto ''acemidir her şeyi beğenir'' dedim kendi kendime Smile
Onurstyle da olumlu puan verince
''Aferin mornetto '' dedim içimden Smile

İnceleme için teşekkürler
hocam alemsin vallaaWink
Islak tıraşı daha önemlisi forumu tanıdığımda, sorun diil para canım, nelere para vermiyoruzkilerdendim (kelimeye gel)..

-şimdi ne kadar kardeşim jilet
-12 TL
-napıyosun ya dükkanı sormuyoruz sana..Big Grin

bu durumdayım Tongue çok mu para harcadın derseniz yooo, ama hesabımı öğrendim, orco başkandan Allah razı olsun, şimdi diğer alışverişlerde bile fiyatına bakıyorum ürünlerin..
(17/09/2013, Saat: 22:26)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mornetto ''acemidir her şeyi beğenir'' dedim kendi kendime Smile
Onurstyle da olumlu puan verince
''Aferin mornetto '' dedim içimden Smile

İnceleme için teşekkürler

siz olmazsanız hep acemi kalırdık üstadımSleepySleepySleepy
Fiyatlama konusunda işimden dolayı şaftım kaymış durumda gün boyu işlem yaptığım bakiyeler ile maaşım arasında bol sıfırlı farklar fiyat kavramımı ve adalet kavramını sorgulatıyor bana Smile bu sebeple ben ucuzmus yada pahalıymnış dıyorsam sımdıden sallamayın beni buradan haber vereyim Smile
(17/09/2013, Saat: 22:32)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fiyatlama konusunda işimden dolayı şaftım kaymış durumda gün boyu işlem yaptığım bakiyeler ile maaşım arasında bol sıfırlı farklar fiyat kavramımı ve adalet kavramını sorgulatıyor bana Smile bu sebeple ben ucuzmus yada pahalıymnış dıyorsam sımdıden sallamayın beni buradan haber vereyim Smile

Bugüne kadar ne dediyseniz çıktı, Martin üstadıma saygılar buradan Sleepy

Kulağıma dinliyorum üstadım sizi, tespitleriniz çok değerli bizim için SleepySleepy
eminönüne yolum düşecek bir ara ozaman bundanda alıcam. Beyazıyla mavisi arasında fark var mı ?
Vallaha para stoğum eriyor günden güne Big Grin
Yerli olarak Rebul'un balsam'ı var. Blueness'i denemesem de, Rebul'un tıraş sonrası bakım ürünlerinden başarılı olacağını zannetmiyorum, içeriğine bakılırsa.
Sayfalar: 1 2 3 4 5