Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Fatip vs Mühle R41
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
http://www.geltir.com/showthread.php?tid=11375

hocam bu ehlilesmis fatiplerden mi...
Bende eski Fatip'lerden bir adet Grande var. Italyan bir arkadastan hediye. Maalesef, jilet eger gelisi guzel takilirsa, makinenin kafasi jileti gercekten -tablaya- paralel tutmuyor. Ama kafayi tam vidalamadan goz karari dogru ayari bulup, oyle sikmak mumkun. Artilari: makinenin masif pirinc olusu (kafa ve alt tabla dahil), jileti daha fazla bukmesi (bu kafa yapisini sahip aletlerden piyasada cok yok) - makinenin kafasini cilde daha dik aciyla temas ettirerek tras olmayi sagliyor. Yenilerin daha mild oldugu ve bu dengesiz (yatay olarak) jilet tutusundan muzdarip olmadigi dogrudur. Bende henuz bir Testina Gentile yok ama onu da alacagim kismet olursa.
Ekleme: agresiflik olarak abartili bir tarafi yok, bir shavette veya ustura gibi terletmez, korkmayin Smile
r0kkp1.jpg
(15/11/2019, Saat: 22:16)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@Atlante

Haydi hayırlı olsun, gelince bir SOTD fotosunu bu konuya ekleyip renk katarsan sevindirirsin bizleri.

NLBB8Y.jpg

Öncelikle şansıma jileti gayet muntazam tutuyor. Kalite hissiyatı tabiki DE89 değil ama beklentilerimin bayağı ötesinde. Ufak çapaklar var ama abartıldığı kadar değil.

DE89 un 3 perdede yaptığı tıraşı 2 perdede yaptı diyebilirim. DE89 gibi sakal bırakmıyor geçtiği yerde.

Agresiflik yeterli seviyede ama korkutucu değil. Ufak bir kesik attım bıyık bölgesine ama onun dışında kızarıklık vs. yok

Son olarak biraz alakasız olacak ama; Perma Sharp biraz çekiştirme yaptı 5 günlük sakalda. Ambalajdan "Super" yazısı gitmiş. Umarım kalitesi azalmamıştır ancak keskinlik azalmış gibi geldi bana maalesef.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6