Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Yüzde köpürtme VS Tasda köpürtme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Arkadaslar ben herZaman kremimi yada sabunumu yüzde köpürtme yapıyorum. Bunun nedeni sakallarimin cok sık ve cok sert olması eğer yüzde köpürtme yapmazsam krem yada sabun sakal diplerine nüfus edip onları yumuşatmıyor. Tasta köpük yapıp sakallara yedirmem mümkün olmuyor köpük sakalların dibine nüfus etmiyor. Ayrıca sakallı bir sürat ile fırça arasında kalan sabun yada krem köpük patlaması yaşarken Tasda dümdüz bir yüzeyde köpük zor is dakikalarca yuvarlamak gerek ama suratta tam 30 saniye. Sizlerle ne düşünüyorsunuz ? Bu arada böyle bir konu varmidir göremedim varsa sayın adminimden ilgili başlığa taşınmasını rica ederim.
Benim için tasta veya yüzde köpürtmek pek fark etmiyor yüzde köpürtme yapınca köpük kıvamı yoğun ama az oluyor nedense.
Tasta köpük yaparsam daha fazla köpük oluşuyor.Süre konusunda haklısınız fakat şu iç yüzeyi pütürlü,dalgalı köpürtme taslarından olsa daha kullanışlı olur sanıyorum
Yuzde kopurturken etrafa sicrama daha fazla olmasi nedeni ile scuttleda
(07/08/2013, Saat: 20:24)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim için tasta veya yüzde köpürtmek pek fark etmiyor yüzde köpürtme yapınca köpük kıvamı yoğun ama az oluyor nedense.
Tasta köpük yaparsam daha fazla köpük oluşuyor.Süre konusunda haklısınız fakat şu iç yüzeyi pütürlü,dalgalı köpürtme taslarından olsa daha kullanışlı olur sanıyorum

Evet üstadım kopurtulen tasın ici puturlu olursa köpük oluşumu kesinlikle hızlanır. Seyrek ve yumuşak bir sakalınız varda ne ala tasta yaptığınız köpükle rahatça tirasinizi olursunuz sanırım.
Tasta köpürtmek bana hazır köpüğü alıp yüze sürmekten farksız geliyor..
Stick sabunların yüzde köpürtülmesi ile ilgili inceleme forumumuzda mevcut, bunun dışında kısa kılları olan fırçaların önce yatay, daha sonra dik bir şekilde yüzde köpürtmenin daha etkili olacağını okumuştum. Sanırım cildi daha fazla yorar gibi geliyor sürekli yüzde köpürtmek.

Fırçanın amacı zaten köpüğü cilde iyice yaymak ise eğer, tasta hazıranan köpük aynı etkiyi gösterir gibi geliyor bana..

http://www.geltir.com/thread-227.html
Bence zevk meselesi.
Ben yüzümde köpürtdügüm zaman daha rahat tiras oluyorum. Sanki sabun daha etkili olmus oluyor ve sakalim daha yumusamis hiz veriyor bana. Fircanin masaj etkisi benim icin cok önemli.
Ben yuzde kopurtme seviyorum guzel fircalarin keyfini tas degil yanaklarin cikarsin Smile hem tasta olusan hazir kopuk yuze surukunce sanki tup icersindeki kopukleri yuzume suruyormusum gibi geliyor yuzde kopurtmeyi seviyorum ne diyim Smile
yüzde köpürtme cildi sakalı yumuşatma köpük verimi bakımından daha hızlı etkili olduğundan yüzde köpürtüyorum. yüzde köpürtmeyle yerli kalın kıllı domuz kılı ve sert uçlu batıcı porsuk fırçalar uzun vadede ciltte fırça yanığı yapabiliyor. yoğun düğümlü kısa boylu süper ,silvertip ve yumuşak uçlu finest fırçalarla soc ,1305 gibi domuz fırçalar yüzde sürekli köpürtme için ideal
Evet su ana kadar tercihler yüzde kopurtmeden yana acaba bu durum bizde turk olmaktan dolayı oluşmuş birşeymi yani berberler hep yüzde kopurtur ya. Yani ben tasta kopurtmeyi ilk bu forumda gördüm ve öğrendim içimizden kimse arkoyu tasta kopurtup kullanan bir mahalle berberi gördumu?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12