Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Herkese Merhabalar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba Arkadaşlar ismim İlker, buraya nasıl geldim ne ara okadar ürünün siparişini verdim bilmiyorum Smile Tıraş olmaya başladığımdan beri piyasadaki kartuşlu tüm makineleri denedim, (üretilmesi hata wilkinson quattro bile var evde) düşünün geleneksel tıraşa geçince neler gelicek başıma. Kendimi iyi bir internet kullanıcısı olarak niteleyebilirim sanırım, Türkiye'de böyle seviyeli ve zengin bir forum daha önce görmemiştim. Herkese iyi tıraşlar dilerim şimdiden.
hoşgeldiniz
hoş geldiniz
hoş geldiniz aramıza tıraşa dair her şey bulabileceğiniz bir yer köpüklü traşlar
hoş geldiniz, bu hevesle yakında koleksiyon fotoğrafları eklemeye başlarsınız Smile
Hoşgeldiniz
Hoş geldiniz İlker.
Hoş geldiniz.
Hos geldiniz hocam.
(01/08/2013, Saat: 18:40)berilker Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba Arkadaşlar ismim İlker, buraya nasıl geldim ne ara okadar ürünün siparişini verdim bilmiyorum Smile Tıraş olmaya başladığımdan beri piyasadaki kartuşlu tüm makineleri denedim, (üretilmesi hata wilkinson quattro bile var evde) düşünün geleneksel tıraşa geçince neler gelicek başıma. Kendimi iyi bir internet kullanıcısı olarak niteleyebilirim sanırım, Türkiye'de böyle seviyeli ve zengin bir forum daha önce görmemiştim. Herkese iyi tıraşlar dilerim şimdiden.

Keyifli yıllar dilerim İlker Hoşgeldiniz.

İhtiyaçlarınızı belirlemenizi, yavaş yavaş ve tadını çıkararak alışveriş yapmanızı ve 2-3 ay sonra geleneksel tıraşta ne kadar ilerlediğinizi görerek sağlıklı ve büyük keyifli tıraşlara şimdiden hazır olmanızı istiyorum..
Sayfalar: 1 2