Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Etrafiniza ornek olup tavsiye ve bilgi veriyor musunuz?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Blogu koysak daha mantıklı herhalde, şöyle de aletler usturalar jiletlerin oldugu kısımlar, görsel olarak çekmeli Smile
Okuldaki az sayidaki erkek hocadan birini jilete ikna edemediysemde firca ve sabunla tanismasina vesile oldum. Kopukten muzdarip oldugunu anlatti dedim sabun var firca var once dalga gecti guldu ama sonra en fazla 2-3 lirandan olursun dedim aksam eve giderken bir milyonculardan al dedim aldi denedi ve ertesi gun yuzunde gulumsemeyle geldi. Bir hybrid kullanici daha dunyaya geldi Smile
Belki biraz garip bir soru olacak ama, geleneksel tıraştan kasıt nedir tam olarak, ya da açıklamak daha kolay olacaksa geleneksel olmayan tıraş nedir?
(05/09/2013, Saat: 23:58)Hasan Ali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Belki biraz garip bir soru olacak ama, geleneksel tıraştan kasıt nedir tam olarak, ya da açıklamak daha kolay olacaksa geleneksel olmayan tıraş nedir?

hybrid tıraş, geleneksel tıraş olmayandır, eğer sağlıklı olan geleneksel tıraş ise, o halde hybrid tıraş sağlıklı olmayandır..
(05/09/2013, Saat: 23:58)Hasan Ali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Belki biraz garip bir soru olacak ama, geleneksel tıraştan kasıt nedir tam olarak, ya da açıklamak daha kolay olacaksa geleneksel olmayan tıraş nedir?

sakal tıraşı : sakal kesmek

geleneksel tıraş : ustura, yapak jilet ve bunları kullanan aletler ile su sabun ve fırça ile yapılan ıslak sakal kesme işlemi

modern tıraş : hazır aerosol tüplerdeki jel ve köpük formundaki ürünler ile
kullanılıp atılan yada kartuşlü ürünlerle ıslak olarak
veya elektrikli makineler ile kuru olarak yapılan sakal kesme işlemi

hibrit tıraş : geleneksel ve modern tıraş öğelerinin birlikte kullanımı
kardeşimi bizim tarafa çektim. oda başıma iş çıkardın deyip duruyorSmile. babam da çok uzun zaman sonra bu tarafta, abim ne gereği var diyor.
hiç ummadığım bir iki arkadaşıma anlattım geleneksel tıraş işini ben zaten ustura kullanıyorum dediler şok oldum. bazıları sabun fırça jiletle tıraş mı olunur o paraya ben playstation alırım dedi. tepkiler farklı. uğraşıyorum.
(20/07/2013, Saat: 16:33)tugruldogan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kendi kendime karar aldim,bundan sonra cevremde kim olursa olsun,yagmurlu havada su yok...birakicam boyle buyuk bas halde geberip gitsinler...adamin boynu hasat olmus kil donmesi ve tahrisden,sabunsuz oluyomus trasi,arko al,bi de jiletli makina al,balsam da var dediydim...ne o be antrapoza mi girdin sen diyor bana allahin okuzu...hey allahim

bu yoruma çok güldüm hala gülüyorum.SmileSmileSmile
Sayfalar: 1 2 3