Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Bilgisayar Oyunları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
2007 yilinda tam yazin bitimi.oglumun odasina girdigimde bilgisayarda bir oyun oynadigini gordum.aninda mudahale ile,geziye mudahale saka kalirdi,sildirdim.ertesi gun yine yakaladim;ayni oyun.tam yaradana siginip 5 kardeslerle toplu bi tanistirma baslatacakken oglum dur baba dur,vur ama once bu nedir diye bi sor dedi.herifin dnasinda var ikna...durdum ve 5 yil geceli gunduzlu surecek metin2 maceram basladi.daha once bi suru oyun oynadim ama bu ilk mmorpg oyundu oynadigim.
Neyse,hilesiz hurdasiz,5 yildan sonra bir gun yine oglumun sebebiyetiyle ban yedim.
2012 subatinda world of warcraft oyununu bi deneyim dedim.ve hayatimin oyununu buldum.hala buyuk bir zevkle oynuyorum ve serverimin sayili iyi healerlarindan biriyim.
Bu arada diablo3 de oynuyorum ama cok degil.
Sizin oyunlarla araniz nasil?
Assassin's creed benim için efsanedir .

Ayrıca zamanında FM, Age of Empires ve PES Smile
diablo 2
aoe 2
stronghold crusader
neverwinter nights
warhammer 40k serisi (2 değil önceki oyunlar)
half life serileri
cod, medal of honor, coh serileri
command and conquer red alert
dune 2
syphon filter(psone)
gran turismo serileri
mass effect serisi
shadow warrior
kotor
dragon age 1
skyrim
BÜTÜN Fallout serisi
Homam serisi(özellikle 3 tabi)

aklıma gelen hayatımda yer etmiş/hala eden çok iyi oyunlardan bazıları. Özellikle fallout serileri, gran turismo serileri, warhammer 40k serileri ve son olarak stronghold crusader bana bir ömür yetecek mükemmel oyunlar benim için.
şimdiye kadar çok beğenerek oynadığım bir kaç tane oyun var,
ilki need for speed porsche' tu, o dönem için bundan daha iyi grafik olamaz diyorduk Smile, diablo 1-2 rpg efsaneleriydi. oynadığım en iyi oyun syberia serisiydi, bir film seyreder tatta, duygulu ve kendine hapseden bir seriydi. bir de test drive unlimited ile gran turismo 5 hayran kaldığım oyunlar arasında.
Unreal'ın bu versiyonunu çok sevmiştim,tüm relic ve patchlerini de kurmuştum,biraz da Quake oynadım.

UnrealTournamentLogo.jpg
unreal_tournament-272069-1250047221.jpeg
(08/07/2013, Saat: 11:00)tugruldogan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]5 yil geceli gunduzlu surecek metin2 maceram basladi.

Alıntı:hakim:hanımefendi neden boşanmak istiyorsunuz?
kadın:hakim bey eşim hiç ailesiyle ilgilenmiyor
hakim:ne yapıyor?
kadın:işten geldikten sonra sabahlara kadar oyun oynuyor bilgisayarda
hakimSadkadının kocasına) doğru mu söylüyor?
kadının kocası: doğru söylüyor
hakim: hangi oyunu oynuyorsun?
kadının kocası: metin 2 oynuyorum
hakim: metin 2 mi? bi de çoluk çocuk oyunu oynuyorsun kardeşim ya, insan knight online filan oynar..

diye anlatılır..
World of warcraft oyununu butun oyuna ilgisi olan forum uyelerine tavsiye ederim.eu.battle.net den girip incelemelerde bulunabilirsiniz.
Kisaca;oyunda alliance ve horde (ben hordedayim) olmak uzere iki faction var.her factionda irklar var.human,nightelf,bloodelf,troll,worgen...gibi.faction ve irkinizi secdikten sonra oyunda ne yapmak,ne class olmak istediginize karar veriyosunuz.3 temel goreve gore tank,dps veya healer olabilecek classiniza karar verince basliyosunuz oyuna.her irkin ayri bir baslangic haritasi var.size verilen gorevleri yapiyosunuz.15 lvl olunca dungeon girmeye hak kazaniyosunuz ve.....hayat sizin icin toptan degisiyor.ben bloodelf discipline priest(healer) oynuyorum ve inanin 15-85 lvl arasinda tam 5 hafta dunyadan kopmusdum resmen.
Dungeon ne demek? Butun avrupadan o anda oyunda dungeon yapmak isteyen 5 kisiyi oyun rastgele seciyor gorevlerine bakarak.bir tank,bir healer ve uc dps olmak uzere.sizi dungeona atiyor.en basdan en sona kadar 5 kisi yardimlasarak gidiyosunuz.tank yaratiklari ustune cekiyor,healer tanki ve digerlerini iyilestiriyor ve dps yaratiklari olduruyor hizla.
85 lvl olunca raid girmeye hak kazaniyosunuz.
Raid nedir? Bir dungeonun 10-20 misli buyuk ve yaratiklarin misliyle kuvvetli oldugunu farzedin.
85 lvlda ilk girdigim raide saat 18:00 gibi basladik tam 25 kisi.saat 24:00 da son boss tabir edilen yaratigi oldurup bitirdik raidi Smile serverimde ilk deathwing olduren bendim Smile
Neyse kisaca boyle ama oyun size bambaska bir dunya sunuyor.oyunun buyuklugu hakkinda bir fikir vermek icin ornek vereyim.yuzde 310 hizla ucarak (ucan binekler var) bir kitanin bir ucundan diger ucuna saat tutmaca 35 dakikada gidebildim;kosma hiziyla 1.5 saat yapar ama dumduz degil tabii yollar.6 tane kita var boyle Smile
Siteden,ilgi duyanlar genis arastirma yapabilirler.veya ben de yardimci olurum her konuda.
Bende bundan 3-4 yıl önce baya bi knight online oynadım, Girakon serverında hala bir adet 81 level Priest'im var, ama hiç bir item kalmadı üzerinde Smile
yan penceremde 7 yıldır ogame var Big Grin sadece nişanımla düğünüm arasında oynamadım (nişanımdan bir gün önce kapattım, düğünden 10 gün sonra yeni oyun açtım Big Grin )
(08/07/2013, Saat: 11:00)tugruldogan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]2007 yilinda tam yazin bitimi.oglumun odasina girdigimde bilgisayarda bir oyun oynadigini gordum.aninda mudahale ile,geziye mudahale saka kalirdi,sildirdim.ertesi gun yine yakaladim;ayni oyun.tam yaradana siginip 5 kardeslerle toplu bi tanistirma baslatacakken oglum dur baba dur,vur ama once bu nedir diye bi sor dedi.herifin dnasinda var ikna...durdum ve 5 yil geceli gunduzlu surecek metin2 maceram basladi.daha once bi suru oyun oynadim ama bu ilk mmorpg oyundu oynadigim.
Neyse,hilesiz hurdasiz,5 yildan sonra bir gun yine oglumun sebebiyetiyle ban yedim.
2012 subatinda world of warcraft oyununu bi deneyim dedim.ve hayatimin oyununu buldum.hala buyuk bir zevkle oynuyorum ve serverimin sayili iyi healerlarindan biriyim.
Bu arada diablo3 de oynuyorum ama cok degil.
Sizin oyunlarla araniz nasil?

Üstadım çok geç başlamışsınız WoW oyununa Smile
2006 da başladım 4 expansion pack geçirdim ilk bir yılım Druid ve Rogue oynayıp oyunu tanımakla geçirdim.Sonrasında da ana karakterim protection Warrior oldu 2013 mart da bıraktım artık.Oyun çok güzeldi ama artık büyüsünü kaybetti bana göre.
Oyun yapımcısının sürekli classlar üzerinde yaptığı dengesiz değişiklikler ve yenilik olarak bir şey katmaması soğuttu beni oyundan.
Yıllarca adam gibi bir PVP sistemi oturtamadılar hep aynı terane sırayla bütün claslar ya çok bufflı oluyor yada nerf yiyor artık sinirden saç baş kalmadı kafada Smile Birde oyun son level den sonra başladığı için asosyal olup çıkıyor insan.
Kimseye tavsiye etmem vaktinizi farklı hobilere yada sonucuna kısa sürede ulaşabileceğiniz oyunlara harcamanızı öneririm Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7