Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Adidas dynamic pulse aftershave
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Denemeye niyetlendiğimde cayır cayır yakıp, cildi kurutacak bir "TRAŞ KOLONYASI" bulacağıma emindim nerdeyse ama yakmayan, kurutmayan aksine Floid, Proraso, Cella losyonlar gibi çok güzel nemlendiren yatıştıran bir ürün buldum. Kokusunu beğenirseniz Adidas losyonlara bir şans tanıyın derim.
(08/09/2018, Saat: 02:13)Gentleman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Denemeye niyetlendiğimde cayır cayır yakıp, cildi kurutacak bir "TRAŞ KOLONYASI" bulacağıma emindim nerdeyse ama yakmayan, kurutmayan aksine Floid, Proraso, Cella losyonlar gibi çok güzel nemlendiren yatıştıran bir ürün buldum. Kokusunu beğenirseniz Adidas losyonlara bir şans tanıyın derim.
Nedense cildi tıraş sonrası kurutması bana daha iyi hissettiriyor bu ürünü 2 kez kullandım ve yağlı kolonya gibi geldi bana. Havalar soğudukça daha verimli olur diye umarak kenara bıraktım. Çünkü yazın ilk kez denediğim cella da ilk başta kötü gelip havalar soğudukça memnun bırakmaya başladı..

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Kolonyanin kokusu gercekten cok hos, tek bir tane problem var.O ise:

Yahu kolonyanin ucuna bir tane az dokulmesini saglayan tipadan koymak cok mu zor ? Oyle bir dokuluyor ki resmen cabucak bitsin de yenisini alsinlar gibi.
Komşum bu sadece o markaya özgü bir sorun değil evet belki de bilerek yapıyorlar, ben çözümü şöyle buldum losyonu boş bir atomizerli (fıs fıs) kaba boşaltıp yüze sıktıktan sonra elle iyice yediriyorum bu şekil daha kontrollü oluyor kullanımı
(11/11/2018, Saat: 13:16)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum bu sadece o markaya özgü bir sorun değil evet belki de bilerek yapıyorlar, ben çözümü şöyle buldum losyonu boş bir atomizerli (fıs fıs) kaba boşaltıp yüze sıktıktan sonra elle iyice yediriyorum bu şekil daha kontrollü oluyor kullanımı

komsum genel olarak kolonya ve losyonlari oyle kullanabiliyor muyuz ?
(11/11/2018, Saat: 18:56)Rigbie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]komsum genel olarak kolonya ve losyonlari oyle kullanabiliyor muyuz ?

aşağıdaki gibi bir şişe bulursan kolonya ve losyonda rahatlıkla kullanabilirsin ama balsamlarda kıvamı nedeni ile iş görmez

dzi5wj.jpg
Bugün A101'den 11.90 TL'ye aldım. Denemek isteyenlerin bilgisi olsun.
Sayfalar: 1 2