Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: merkur vision 2000
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
merhabalar arkadaslar.ufak caplı bır vısıon konusu olsun forumumuzda dıye lınkler vererek ve resımlerle yıne kucuk caplı bır tanıtım yapayım dedım.soz konusu makına safety razor mefumunun son noktası dıye presente edılıyor.
2rpacjk.jpg
erke9v.jpg
2rw16rc.jpg
axzjib.jpg
145yxt.jpg
o9gtvm.jpg
bırkac resımden sonra how ıts made adlı programdakı vision uretım vıdeosu:
merkur vision nasıl uretılıyor
geofatboyun vision denemesı:
vısıon wıth geofatboy
ve burada da ulasılabılınecegı executıve shavıngdekı sayfası:
vısın ın executıve shavıng
ben bulabıldıgım her turlu vıdeosunu seyrettım vısıonın.bu tras olayına gırdım gırelı pek sıcak degıldım bu makınaya.daha oncekı bır forum konusunda da soylemısdım;vısıon bana sankı vıbratormus ızlenımı verıyor dıye Smile su anda sanırım en ırı yarı makına bu.
ama vıdeoları ızledıkce bu makınanın ne oldugunu anlıyor ınsan.bence de ayarlanabılır ve kelebek tıp makınaların bırlesımı olan vısıon ıslak trasdakı son nokta.geleneksel degıl elbette.de razorların f1 i dıyor du bır vısıon sahıbı yorumunda.
bu arada benım orderı dıspatch yapmıslar Smile hadı hayırlısı bakalım.
ınsallah ve hayırlısı ıle elıme bır ulassın detay hocam da...vallaha bu ulasmayan postalar falan konusu benı cok korkuttu.aslında tam olarak buraya kac gunde ulasacagı hakkında bır bılgım olsa,yedırmem ben paketımı postaya falan da Smile belkı tecrubelı bır arkadas executıve shavıng den kac gunde ulasdıgı hakkında fıkır verırler.
Sonunda elime gecdi vision.arabanin icinde daha parcaladim resmen paketi.aman aman o nedir oyle yaw...kutudaki halini hic unutamayacagim.aksama resimlerini yuklerim buraya.siloyu acmaya yarayan alt parca donmedi once.biraz zorlayinca calisdi.vision yazan ust kisim da aynen.barlardan birinde cok kucuk bir nokta var,sanki bir darbe almis gibi ama sorun olacak bisey degil.ust ayari vision kelimesinin N sinden N sine gidiyor.bakalim jileti tutus acisi ne kadar degisecek.bi de evet cok agir.
imdat çekicinizi iyi günlerde kullanın Big Grin
yorumlarınızı bekliyoruz
Harbiden tam imdat cekici Smile arabaya gidip iki kere daha inceledim incik cincik. O bardaki iz haric bi unperfection bulamadim.aksam eve gidince aldigim r41den uygulayayim diyorum.acaba bu bi zarar verir mi icindeki plastik parcalara? Bi de bu gece zor tutacam kendimi deneme trasi icin.futur ve progress denemeleri icin yaptigim 5 perde hala kabuslarimda ama...
arkadaslar once bır kac resım ekleyeyım.
6itjix.jpg
bu resımde vısıon ıle gelen bır brosur var.hassas cıltler ıcın neler yapılması gerektıgı yazıyor.dıkkat...yenı tras edılmıs cılde alkollu bır kolonya veya balsam surmeyın dıyor.
6hs2uv.jpg
2n7fx1l.jpg
a30etl.jpg
wjtous.jpg
2vmsqdz.jpg
ab1hsm.jpg
bdnkg2.jpg
eznwo0.jpg
2psembb.jpg
t9k4de.jpg
2yzfkuv.jpg
bu resımlerde tam olarak bellı oluyor mu bılemıyorum ama vısıon,ayarı O ve N ayarlarındayken jılet barın ıcınde oluyor.yanı bır garıplık var.yabancı forumlardan bırınde bu olayla ılgılı bır yorum vardı.yenıden okuyup cozumunu de paylasmaya calısacagım.
22i9af.jpg
igvp5c.jpg
n19w91.jpg
yarın sabah ılk denememı yapacagım bakalım hayırlısı ıle.farkettıysenız makınaya derby jılet koydum.feather...acıkcası gozum kesmedı dırek feather ıle baslamayı.Smile
Üstad onunla işiniz bitince buradaki 4. Ağır Ceza Reisine hediye edelim mi. Karar verirken elinde vuracak bi şeyi yok yazık .. Şaka bi yana hayırlı olsun. Çocukların uzanamayacağı bi yerde saklayın desem böyle bi şeye herkes uzanır sanırım Smile özel garaj filan düşündünüz mü Smile
Bir de derby takmışsınız, yaraya tuz basmak gibi..Big Grin
hayırlı olsun, iyi günlerinizde bol köpüklü tıraşlarınızda kullanın...
Sayfalar: 1 2 3 4 5