Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tersten sakallari almanin cilde zararlari
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merkur tras bicagi ile tersten sakallari aliyorum.ciltte kizariklik oluyo.zarari var mi? Kil donmesine neeen olur mu
Öncelikle konuyu yanlış yere açmışsınız. Daha bilgili arkadaşlar yanıt vereceklerdir fakat tersten almak çok çok gerekli değilse önerilmiyor. Ayrıca tersten alacaksanız cildinizi gerdirmeden olduğu konumda alın. Gerdirip aldığınızda kıl dönmesi riski artıyor.
Hiç bir zararı yok ancak bir süre eliniz ve yüzünüz alışana kadar tahriş vs yaşayacaksınız hazırlıklı olun Smile

Tersten alırken çok bastırmamaya dikkat edin.

- Bu işe başladığında düz bile tahrişsiz tıraş olamıyorken şimdi haftanın 5 günü sinekkaydı tıraş olan bir dost Smile
Tersten almak yerine XTG yani kulaktan ağza ve ağızdan kulağa deneyebilirsin. Merkur jilet yerine Rus Perma Sharp'ı öneririm.
(09/06/2013, Saat: 20:29)tamer26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öncelikle konuyu yanlış yere açmışsınız. Daha bilgili arkadaşlar yanıt vereceklerdir fakat tersten almak çok çok gerekli değilse önerilmiyor. Ayrıca tersten alacaksanız cildinizi gerdirmeden olduğu konumda alın. Gerdirip aldığınızda kıl dönmesi riski artıyor.

arkadaşın dediğine kesinlikle katılıyorum tersten almanın hiç bir zararı yoktur ama en başlarda belirli bölgelerde tahriş olucaktır bunun içinde maksimum 2 güne 1 tıraş olup yüzü alıştırmak gerekli alışınca zaten hiç bi sorun olmuyor ancak dikkat edilmesi gereken bir püf nokta var oda şu dudak üstü ve boyun bu yerlerde once cıkıs yonu daha sonra ters vurulursa tahriş riski biraz daha azaltıyo saygılarla..