Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Geç oldu, sağlam oldu. Selamlar..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Herkesten özür dilerim öncelikle. Forumumuzu acil bir dalışla 37 C slant talebimi içerir heyecanlı ve edepsiz bir girişle tanıdım. Daha önce hiç bir forum tecrübem olmayışı ile merhaba demeden daldım içeriye. Ve fakat arkadaşlarımızın hoşgörüsü ile bu zamana kadar merhaba demekten açıkçası utandım, nasıl desem de bu zamanı telafi etsem diye. Şu an cesaretimi topladım ve bana her konuda yardımcı olan, medeni toplumumuzda çok önemli olduğuna forum sayesinde artık inandığım müessese ve değerlerimizden traş mevzuunda aydınlatan arkadaşlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Tekrar merhabalar efendim.
Forumumuza hoşgeldiniz, Umduğunuzdan fazlasını bulmanız dileğiyle.
Benimki bi garip oldu. Fazlasını buldum daha fazla keyif ve bilgi için merhaba dedim Smile hepinize tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlarım. Paylaşacak çok şey var. Saygılarla..
Hoş geldiniz keyifli tıraşlar dilerim
Hos geldiniz iyi forumlar.
estafurullah, hoş geldiniz...
Hoşgeldiniz
Çok teşekkürler burada olmak ayrıcalık. Oğlumun ilk saç traşını 1 yaşına girdiğinde ben yapmıştım. Üç yaşında doğum gününde geçenlerde yine önüme oturttum dünyanın en tatlı traşlarıydı diyebilirim. İnşaallah ilk sakal traşını birlikte olucaz. babasının hediyeleriyle. Burada çok şey öğrendim yeğenime de ilk sakal traşında yardımcı oldum tabi burada öğrendiklerimle. Çok teşekkür ederim çok şey öğrendim ve öğreniyorum..
Hosgeldiniz mornetto.
(08/06/2013, Saat: 17:59)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hosgeldiniz mornetto.

tşk saolun arkadaşlarım saygılarımla
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9