Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Bluebeards Revenge
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamlar,
Youtube'daki Paul amcanin cok begendigi bu urunu kullanan oldu mu acaba? Kokusunu ozellikle pek bir ovdu.
Ayrica firmaya sordum, hayvansal icerik kullanmiyorlarmis.
Jiletiniz keskin olsun.
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama forumdan bu kremi kullanıp yorumlayabilecek arkadaşımız var mı? İlgimi çeken bir ürün. Kullanan arkadaş varsa yorumları karar vermeme yardımcı olabilir.
İçeriğinde Decelerine diye bir madde var. Bu kendi geliştirdikleri bir kimyasal. Cildi onarma gibi güzel bir etkisi var ama diğer taraftan da sakal uzamasını yavaşlatan bir etkisi de varmış. Sadece Decelerine nedeniyle ben uzak duruyorum.
(19/01/2016, Saat: 01:27)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İçeriğinde Decelerine diye bir madde var. Bu kendi geliştirdikleri bir kimyasal. Cildi onarma gibi güzel bir etkisi var ama diğer taraftan da sakal uzamasını yavaşlatan bir etkisi de varmış. Sadece Decelerine nedeniyle ben uzak duruyorum.

Cihankeskin komşum öncelikle cevabın için teşekkür ederim.yabancı forumlardaki incelemelere bakarken içinde decelerine denen bir kimyasal olduğunu okumuştum, ürünü çok merak etmeme rağmen ben de aynı sebepten uzak duruyorum.bununla birlikte yabancı sitelerde çok güzel yorumlar almış ve decelerine maddesinin sakal büyümesini yavaşlattığına dair bir bulguya rastlanmadığı ifade edilmiş.Hala forumumuzdan bu kremi kullanmış olup birinci elden tecrübesini aktarabilecek kimse var mı merak ediyorum.
Herkese iyi geceler ve sabah için iyi traşlarSmile
Arkadaslar kolay gelsin.ben traş kremini alalı yeni oldu.inceleme yapıyorum şu anda. Fakat koku bakımından şimdiden zayıf olduğunu belirteyim şahsi fikrim olarak

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(19/01/2016, Saat: 20:27)poyrazbayrak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaslar kolay gelsin.ben traş kremini alalı yeni oldu.inceleme yapıyorum şu anda. Fakat koku bakımından şimdiden zayıf olduğunu belirteyim şahsi fikrim olarak

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@poyrazbayrak komşum cevabın için teşekkürler.Artık ürünü iyice kullandıktan sonra sizden bir inceleme beklerizSmile