Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Simpson Fırça Tavsiye
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Alttaki best, üstteki pure..

dolayısıyla best, pure yi döver Smile
Big Grin Banada oyle geldi.
(02/09/2013, Saat: 20:51)Marvin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Big Grin Banada oyle geldi.

Super de besti döver...

Daha fazla resim koymadan söyleyim, silver tip, alayını ezer geçer Big Grin
Unutmadan çift bant, yüzünüzde dans eder Big Grin

http://www.giftsandcare.com/en/super-bad...eniza.html
Big Grin bir diger alternatifimde buydu ama simdilik sadece yanaklarda kullanacagim diye kucuk tercihi yapmistim. Birde tam tras olmaya karar verirsem sag cene alti sakal cikis yonu karisik oralarda daha ince calisabilirim dusuncesi vardi. Nasil olsa tek fircayla kalmayacagiz Big Grin ilk once semogue fircayi sectigime ve sizinde bunu tavsiye ettiginize sevindim acikcasi. Dersime iyi calismisim gibi hissettim Big Grin sonuc olarak simdilik 3-5 ay icin yanaklarda kullanmak uzere simpsons mu semogue mi? (Sakallari kesersem gunes yanigi olmamis bir aksakalli olurum, birazda ondan bekliyorum tras olmayi)
(02/09/2013, Saat: 21:20)Marvin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Big Grin bir diger alternatifimde buydu ama simdilik sadece yanaklarda kullanacagim diye kucuk tercihi yapmistim. Birde tam tras olmaya karar verirsem sag cene alti sakal cikis yonu karisik oralarda daha ince calisabilirim dusuncesi vardi. Nasil olsa tek fircayla kalmayacagiz Big Grin ilk once semogue fircayi sectigime ve sizinde bunu tavsiye ettiginize sevindim acikcasi. Dersime iyi calismisim gibi hissettim Big Grin sonuc olarak simdilik 3-5 ay icin yanaklarda kullanmak uzere simpsons mu semogue mi? (Sakallari kesersem gunes yanigi olmamis bir aksakalli olurum, birazda ondan bekliyorum tras olmayi)

Big GrinTongueTongue

Şimdiden hayırlı olsun, hepsi çok güzel fırçalar komşum Smile
Tesekkur ettim [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES] siralamayi once simpsons daha sonrada semogue olarak yaparim o halde. Boylece bir sonrakinde seviye bir tik yukselmis olur.
(02/09/2013, Saat: 21:30)Marvin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tesekkur ettim [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES] siralamayi once simpsons daha sonrada semogue olarak yaparim o halde. Boylece bir sonrakinde seviye bir tik yukselmis olur.

WinkWinkWink
(02/09/2013, Saat: 21:30)Marvin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tesekkur ettim [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES] siralamayi once simpsons daha sonrada semogue olarak yaparim o halde. Boylece bir sonrakinde seviye bir tik yukselmis olur.

Sıralamada marka olarak Simpsons herzaman Semogue'den önde gelir. Ancak sizin bahsettiğiniz karşılaştırmanızda baz aldığınız Simpsons modelleri giriş modelleri olduğu için böyle bir sıralama yaptığınızı düşünüyorum.

Silvertip superden , super bestiten daha iyidir demek bir genelleme yapmaktır. Su ve ısı tutması açısından elbette silvertip daha iyidir ama her zevke uymaz. Yani hissiyat açısından kullanmanız lazım @Marvin komşum. Yani herkes çayı iki şekerli içmiyor. Bu arada Simpsons Best kalitesi birçok markanın süper yada silvertip kalitesindedir hatta daha iyidir. Adının Best olması sizi yanıltmasın.
bu arda , benim simpson tulip 1 gün geçtikçe güzelleşiyor , herhalde yeni geldi kendisine , köpüğü taşıması , yüzdeki hissiyatı , küçük olduğu için kolay kontrolü ile çok keyifli.. tavsiye edeceğim bir fırça.. Bu ilk fırçam yakında bri tane daha edinmek istiyorum..
Sayfalar: 1 2 3 4 5