Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Arko Kase Berber Tıraş Sabunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Kase sabunun resmini aşağıdaki gibi bazı setlerin içinde görüyorum ama gerçekten Arko kase mi gelir, o artık üretilmiyor diye başka bir şey mi gelir bilmiyorum. Bir de bu sete bu para verilir mi, onu hiç bilmiyorum Smile
321532811_tn50_0.jpg

https://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-k...-325063781
Toplasan 20 tl etmez @AbuzTech
@AbuzTech komşum bu şekilde paket olarak satılanları ben de fark etmiştim. Fakat sadece anı olarak saklamak istediğim arko kase sabun için, hiç kullanmayacağım onca ürünü de almak istemedim.

HTC U11 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toplasan 20 tl etmez @AbuzTech

+1 bu da isin ayrı boyutu tabi

HTC U11 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(06/02/2018, Saat: 11:47)AbuzTech Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kase sabunun resmini aşağıdaki gibi bazı setlerin içinde görüyorum ama gerçekten Arko kase mi gelir, o artık üretilmiyor diye başka bir şey mi gelir bilmiyorum. Bir de bu sete bu para verilir mi, onu hiç bilmiyorum Smile

https://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-k...-325063781

hocam ben mevcut ilanlardan bazılarına msj attım, setinizdeki arko kaseden stoklarınızda var mı diye yok demişlerdi... ilanlar neden hala yayında bilmiyorum. isteyene başka bir şey gönderiyor olabilirler.
Cella'dan bile ufak bir kap arkadaşlar, içindeki bildiğiniz arko, ufak olduğu için kaptan yüklemesi zor. Zamanında içindeki sabunu kahve kupasına basıp kabını atmıştım, bileydim sizin için saklardım Smile

Daha geçen yaz Ayvalık'da bir bakkalda gördüydüm bu arada. Küçük bakkal market gibi yerlere bakın tavsiyem.
hocam ben de kullanırım diye arıyordum ama elde edince hatıra olarak saklama kararı aldım. üretimden kalkması biraz da olsa koleksiyon değeri kazandırdı galiba.
Hatıralık.
Malzeme kalitesi, boyutları kullanılabilirliği vasat altı.
Ama içinde iiçimize işlemiş o muhteşem koku.
Ben edinmiştim 3-5 kase.
Acılmamış Son bir kase kaldı elimde. Elim gidiyor ama köpürtesim, kıyasım yok.
İmpa Ticarette stok mevcut. Son mesajlarda (ki yaklaşık bir sene önce) üretimden kalktı stok yapalım kullanmaya kıyamıyorum tarzı şeyler denmiş. https://www.extrashaving.com/arko-tiras-...-kase-90gr Almak isteyenlerin bilgisine.
(11/03/2019, Saat: 16:51)3RD1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İmpa Ticarette stok mevcut. Son mesajlarda (ki yaklaşık bir sene önce) üretimden kalktı stok yapalım kullanmaya kıyamıyorum tarzı şeyler denmiş. https://www.extrashaving.com/arko-tiras-...-kase-90gr Almak isteyenlerin bilgisine.

Daha bu sabah Shibumi siparişinin yanına hatıra ekledim ben de. Smile
İçeriği çubuk arkodan farklı mı yoksa aynısının kaseli şekli mi öğrenebilirmiyim
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12