Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Gillette ayarlı makinelerde simetrik olmayan bar düzeltme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Forumumuz da çeşitli konularda birkaç komşumun bu işi yapabildiğini duydum. Bendeki slimlerden 1 tanesinde bu problem var. düzeltme işlemini yapabilirlerse video ile anlatmalarını rica ediyorum. Teşekkürler.
Konuya hayat verip ayni beklentiye girelim
Şöyle bir konu okumuştum ve mantıklı gelmişti.Kapakların düzeltmesini bu şekilde hallettiklerini yazmışlardı.Link koymak isterim ama başka bir sitenin linkini koymanın sakıncası varmı yokmu bilmediğim için sadece resim ekleyim.Yöneticiler müsade ederse linkinide ekleyebilirim.

ori8f6.jpg
(21/07/2019, Saat: 21:36)erfa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şöyle bir konu okumuştum ve mantıklı gelmişti.Kapakların düzeltmesini bu şekilde hallettiklerini yazmışlardı.Link koymak isterim ama başka bir sitenin linkini koymanın sakıncası varmı yokmu bilmediğim için sadece resim ekleyim.Yöneticiler müsade ederse linkinide ekleyebilirim.

ori8f6.jpg

Üstadım fotoğraflar görünmüyor. Çeşitli konularda link bulunuyor sorun olmaz bence.
Metal eğrildiyse biraz sıkıntı, eğri değilse aleti söküp yeniden monte ederek barda ki simetri bozukluğunu sıfıra indirebilirsiniz.
(24/07/2019, Saat: 20:33)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Üstadım fotoğraflar görünmüyor. Çeşitli konularda link bulunuyor sorun olmaz bence.

Konu linki burada @mustbe.
https://www.badgerandblade.com/forum/thr...nt.348214/
(24/07/2019, Saat: 21:55)erfa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konu linki burada @mustbe.
https://www.badgerandblade.com/forum/thr...nt.348214/

Teşekkür ederim üstadım