Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Bez Mendil
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
takım elbise giydiğimde muhakkak bir bez mendilim olur ceketimin cebinde
Konu çok hoşuma gitti benim de. Gerçekten bez mendil çok kullanışlıdır. Örneğin birçok amca gibi cami şadırvanında aldığım abdest sonrasında havlu niyetine kullandığım olmuştur.

Not: Sanırım "geleneksel" olan herşeye merak sarıyoruz bu forum sayesinde.
(03/01/2013, Saat: 22:25)Suhulet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bir ara kısa bir süreliğine ben de bez mendil taşımıştım ama arkadaşlar bayağı dalga geçmişlerdi.

Boşver onları Suhulet komşum zaten geleneksel tıraşımızla da dalga geçmiyorlar mı? Lazım olunca bez mendilimi göstere göstere cebimden çıkarır gurur duyarım. Hem kağıt mendiller ufacık olduğu için malum sepeplerden insan endişe duyarak kullanıyor. Atacak yerde bulunmuyor bazen. Bez mendili kullanınca koy cebine olsun bitsin.
ofis çekmecemde duruyomuş bir tane
2e4zuw4.jpg
''eskiden herşeyin değerini bilirdik, şimdi fiyatını'' diye bir söz var. bunu söyleyen de epey zaman önce yaşadığı döneme bakarak; geçmişe dem vurmuş anladığım kadarıyla. 70 ve 80'lerdeki çocuklar bir şekilde bu ''kadir kıymet bilme'' terbiyesinden geçtiler. sanki o nesil eski dünyaya daha bir yakındı, bunu forumumuzda dahil birçok ortamda gözlemliyebiliyorum. ya da bana öyle geliyor...
Vintage dönemi bitti.
her şey kullan at oldu.

eski-radyolar_17772.jpg



(05/01/2013, Saat: 16:27)canbaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]''eskiden herşeyin değerini bilirdik, şimdi fiyatını'' diye bir söz var. bunu söyleyen de epey zaman önce yaşadığı döneme bakarak; geçmişe dem vurmuş anladığım kadarıyla. 70 ve 80'lerdeki çocuklar bir şekilde bu ''kadir kıymet bilme'' terbiyesinden geçtiler. sanki o nesil eski dünyaya daha bir yakındı, bunu forumumuzda dahil birçok ortamda gözlemliyebiliyorum. ya da bana öyle geliyor...
Mendil katlama

fold_a_pocket-square-handkerchief-fold.jpg
fold_a_one-corner-up-fold.gif
fold_a_two-corner-up-fold.gif
fold_a_three-corner-up-fold.gif
fold_a_casual-fold.jpg
Bez mendilleri bende severim ancak görüntü olarak.Kağıt mendiller kadar hijyenik gelmiyor bana açıkçası.
(06/01/2013, Saat: 02:18)ahmet67 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bez mendilleri bende severim ancak görüntü olarak.Kağıt mendiller kadar hijyenik gelmiyor bana açıkçası.

Nerde lazım olacağı bilinmez. Bir tane taşımakta fayda var.
Elimdekilerden farklı hoşuma giden mendiller bulurum diye çok tuhafiyeci, çeyizci dolaştım istediğimi bulamadım. Çoğu yer satmıyor satanlarda da hep aynı renkler-desenler var. Bugün Sultanahmet'teydim, o taraflarda da sordum durum aynı.

Bulursam bir tane de ipek mendil alacaktım ama bulamadım sıkıldım aramayı bıraktım zaten. Ama çok güzel şallar, eşarplar vb. bir ton şey vardı kadınlara yönelik, kadınlar çok şanslı. Dodgy
Sayfalar: 1 2 3