Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Gillette super thin platinum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Jilet konularının içerisinde bulamadım malesef acaba bu http://connaughtshaving.com/superthin.html jileti kullanan ve biraz fikir verebilecek varmıdır.

Saygılar
eski kutu forumda tartışılmış
ama yeni kutu forumda tartışılmadı sanırım

http://www.geltir.com/thread-1698.html

hindistandan ürün gönderen satıcılarda gördüğüm bir jilet
acaba üretim yeri olarak neresi yazılı pakette
rusyamı hindistanmı?
Bunu bir seyyar satıcının birind gördüm adamda 6 paket vardı sanırım.Üzerine bakmak aklıma gelmedi açıkçası nerede üretildiğini bilmiyorum ama bu linkini verdiğim paket ile aynıydı.Sadece kutu renkleri biraz solgun ve eskimişti.
Jilet hakkında bilgim olmadığından almaya cesaret edemedim paketini 5 liradan satıyordu almayı düşünmediğim için pazarlık bile yapmadım.Forumdaki ile çok farklı görünüyor o yüzden konu açtım.
bu jilet vietnam üretimi olması lazım. eskiuye3315 sağolsun bunun tayland üretimi paslanmazını denemiştim astraya gibi belki biraz daha iyi bulmuştum ama platinumu bilmiyorum.sanırım lord denemişti bu jileti.onun bloğunda yorum vardı diye hatırlıyorum. fiyata göre yorumlarsak 5ten satıyorsa almaya değmez
''Platinum coated, stainless razor blades made in China.'' yazıyor. Ne kadar kaliteli ve özellikle ne kadar sağlıklı olabilir diye düşünmenizi isterim. Tetanos,kuduz veya Sarılık riski bolca barındırabilir.
(02/01/2013, Saat: 20:23)Fallschirmjäger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]''Platinum coated, stainless razor blades made in China.'' yazıyor. Ne kadar kaliteli ve özellikle ne kadar sağlıklı olabilir diye düşünmenizi isterim. Tetanos,kuduz veya Sarılık riski bolca barındırabilir.

Bu riskler Çin üretimi olmasından dolayımıdır yoksa benim gördüklerimin eski görünümlü olmasındanmı anlayamadım Smile
Kullandığım jiletler arasında en kötü ikinci jilet. en kötüsü burada
Cımbızla tıraş olan adamların yaptığı jilet bu kadar olurdu zaten.

İki versiyonu var ikisi de aynı bana göre
Super Thin Platinum - Super Thin Stainless