Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Penhaligon's Opus 1870 Shaving Cream
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba Arkadaşlar
Bu defa Penhaligon's Shaving Cream ailesinden Opus 1870 kremi tanıtmak istiyorum.Bildiğim kadarı ile sadece tüp olarak satılıyor.150ml lik bir krem var içinde.Daha önceden tanıttığım Penhaligon's "Blenheim Bouquet" kadar akışkan!!! olmasada oldukça yumuşak bir krem.
Performans olarak aynen diğer Penhaligon's ürünleri gibi mükemmele yakın.Yakın diyorum çünkü bu aile!! nemlendirmede çok çok başarılı olmasada ,aftershave kullanımını sizin keyfiyetinize bırakıyor.Yani "Bak biraz nemlendirdim,idare ediver işte" diyen cinslerden.
Fakat köpük,kayganlık,koruyuculuk olarak tam puan alabilir rahatlıkla.Küçücük bir miktar rahatlıkla 3 perdeyi, kalite bir porsuk fırça ile çıkarır.Domuz fırçadada performansı bir harika.Ben genelde domuz fırça ile kullanıyorum bu kremi.

Koku olarak çiçeğimsi hafif bir kokusu var.Mesela ,keşke kokusu biraz daha güçlü olabilseydi diyebilirim.Blenheim Bouquet in kokusunu, daha fazla tercih etmiştim.

25-30 pound arası online dükkanlarda satılmakta ve bence parasınıda hakediyor.Tabi bu kişiden kişiye değişen bir kavram.Aynı paraya 1,5kg!! Cella alırım ,keyfime bakarım da diyebilirsiniz.Fakat 1,5kg lık Cella yı 3 senede bitirdikten sonra ,birazda Şampiyon Klüpler Kupasın da oynayayım derseniz, o zaman size güzel bir alternatif olur.Tavsiye ederim
Saygılar


img0456hb.jpg

img0458bl.jpg

img0459qy.jpg
Regent komşum coloniali incelemesi de isterük. Cool