Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Metro market ile ilgili bir soru
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Komşular mutlaka gideniniz bileniniz vardır. Eskişehire de metro açıldı. Yalnız bildiğim kadarıyla metro kart gerektiriyor, ticari şahıslara veriliyor.

Kart yoksa, günlük giriş kağıdı da alınabiliyormuş galiba, ama onu da herkse vermiyorlar, bireysel esnaf olmanız, ticari kaydınız olması lazım falan denmiş.

Öyle mi, yoksa her isteyen gidip günlük giriş kağıdıı alıp alışveriş yapabiliyor mu?
artık herkes günlük kartla girebiliyor Idea
istanbul' da herkes girebiliyor, izmir' dekinde vatandaş giremiyormuş, henüz gitmek nasib olmadı. zannediyorum yöresel kararları var metro yönetiminin.
Eskiden kartla giriliyordu.Artık girişten bir kart çıkartılıp onunla giriliyor diye biliyorum bende.
Tanıdığınız ve Metro kartı olan bir esnaf varsa ondan ödünç alın kartı diyeceğim ama bu da olmadı sanki Big Grin
Nereye almiyorlarmis. Dayanin kapiya gunluk kart diyin, kiytirik bir kagida tc nizi yaziyorlar o kadar.
(24/12/2012, Saat: 23:13)Aersin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Nereye almiyorlarmis. Dayanin kapiya gunluk kart diyin, kiytirik bir kagida tc nizi yaziyorlar o kadar.

Peki bu kartlar normal alışveriş yapabiliyorz değil mi? Toptan ya da parekende. Misal bir kasa heineken alsam adam kasada hop kardeşim sen ticari değilsin toptan alamazsın demez değil mi? Bu yaştan sonra marketlerde rezil olmayalım bir de. Big Grin
Alanya da çok rahat girmiştim, izmitte daha kısmet olmadı. Ama sıkıntı yapma lord, girersin rahatça. Ha bir kasa vermezlerse alabildiğini alırsın. sorun çıkartacaklarını düşünmüyorum şahsen...
Herhangi bir şirket adınıza kart çıkarabiliyor, gerçi ben günlük kart vereceklerini düşünüyorum, Ankaradakilerde sorun olmuyor.
günlük kart da çıkarsanız da bir şirket ismi istemişlerdi benden, çünkü ona göre fatura keseceklermiş, ama sonra yeni bir mağazaları açılmıştı istanbulda herkes giriyordu, bir denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum
Sayfalar: 1 2