Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Gifts and Care
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Ben r41 kafa bir sabun bir aftershave ve 10 paket jilet soyledim, hediye dıs macunu da onlar koymus kucuk. 6 gunde takılmadan geldı. Bu besıncı sıparısım benzer ıcerıkle. Hıc sorun yasamadım
Uzun süredir bu konuya yeni bir yorum gelmemiş. Gifts and care ile ilgili bir kaç şey yazayım istiyorum belki düşünenlere yardımcı olur.

26 Şubatta sabun, aftershave ve feather jilet ten oluşan siparişimi gifts&care'in geltire özel indirim kodunu girerek verdim. Ertesi gün kargom yola çıktı ancak malesef bilinen sebeplerden dolayı siparişin üzerinden 1 ayı aşkın süre geçmiş olduğu şu günlerde ispanyaya doğru geri yola çıktı. Gümrükte paketimi gördüm, dokundum ama alamadım Sad Baya moral bozucu bir an oldu ama yapacak bir şey yok.

Paketler görüdüğüm kadarı ile baya iyiydi. Kargolama ve işlemler konusunda da oldukça hızlılar. Ayrıca para iadesi için başvurduğumda hiç ikiletmediler; hemen iade yapabıleceklerini söylediler.

Biraz stok sorunum olduğu için yine alışveriş yapmam gerekecek ve burayı tercih edeceğim. Önümüzdeki hafta yurt dışına çıkacak bir akrabamın otel adresine yollatacağım aynı sipariş içeriğini.

Özellikle bu konuda belirtilen indirim kodu ile birlikte çok çeşitli ürünleri makul fiyatlara alabiliyorsunuz. İndirim de hala güncel...
sabun, krem ve after shave için sanırım ptt' nin yeni sistemi çok katı demek ki Exclamation bu tip ürünlerde dikkatli olmak gerekiyor artık. birkaç paket dönerse yollamayı kesebilir bazı şirketler yakında.
Gümrük kontrolünde konuştuğum memur oldukça sıkı kontroller yapıldığını; artık hemen hemen her paketin açıldığını belirtti. Biraz şans tabi ama artık ısrarla cep telefonu getirenlerden dolayı biraz daha detaylı kontrol olduğunu düşünüyorum.
x-ray cihazları da pek birşey kaçırmıyor anladığım kadarı ile, şüphelendiklerini açıyorlardır bence de. kozmetikten kasıtları, aftershave ve alkol içeren losyonlar diye biliyorduk, bunlar takılıyordu. şimdilerde sabun ve kremlerde takılıyor zannediyorum. riske atıp bunları istememek lazım şimdilik herhalde. kozmetik dışında herşey geçti şimdiye kadar sorunsuz bende.

@metinnitem1 merak ettik, buyurunuz Angel
(06/04/2014, Saat: 00:01)metinnitem1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Biliyorum ki içimizde PTT ve Gümrükte çalışan arkadaşlarımız var.Şu sıralar bu işler ile ilgili birşeyler değişiyor belli.Bunlar devlet sıırı mıdır ki arkadaşlarımız paylaşmıyor,yol gösterici olmuyor.Velevki böyle ise durum özel mesaj ile neden yardımcı olunmuyor.Forumun etinden,sütünden faydalanalım ama bildiğimizi paylaşmayalım.

+1
Tam da bu siteden altınvuruş yapıp aftershave+sabun+krem siparişi verdiğim ve beklemede olduğum şu dönemde bu son iletiler acayip moralimi bozdu.
sağlık olsun artık sonucu bekliyoruz Sad
@metinnitem1 +1
alınacak kimse olduğunu düşünmüyorum, gayet lisan-ı münasible anlatmışsınız. ben de katılıyorum bu görüşünüze, neticede niyetimiz belli. bu işten para kazanmak için almıyoruz, ülkemiz içinde bulamadığımız ürünleri alıyoruz. haksız rekabet te yok, devleti kandırmaya çalışmak ta. biraz esnek olmalı diye düşünüyorum. onlar da acaba gümrükteki yoğunluktan mı bıkıp uğraşmak istemiyorlar tek tek onu da bilmiyorum, ortamlarını, koşullarını görmedim gözümle, hakkını yemeyeyim kimsenin.

(06/04/2014, Saat: 00:01)metinnitem1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@ohtararan; Söyleyeceklerimden kime alınmasın kırılmasın.Bu benim değerlendirmem.
Biliyorum ki içimizde PTT ve Gümrükte çalışan arkadaşlarımız var.Şu sıralar bu işler ile ilgili birşeyler değişiyor belli.Bunlar devlet sıırı mıdır ki arkadaşlarımız paylaşmıyor,yol gösterici olmuyor.Velevki böyle ise durum özel mesaj ile neden yardımcı olunmuyor.Forumun etinden,sütünden faydalanalım ama bildiğimizi paylaşmayalım.Bu normal diyorsanız sözlerimi geri alıyor ve özür diliyorum. Undecided
Arkadaşlar geçici bir durum yanlış alarm olabilir.
Sistem yeni hevesleri bir alsınlar her şeyin röntgenini çeksinler.
Biraz ertelemekte fayda var.
İleride tolerans olabilir.

Metin Hoca'ya hak vermiyor da değilim.İndirim kodları,siteler mahrem bir şey bırakmadık paylaştık.Belki nokta atışlarına sebep olduk.

Biraz sabır diyelim bakalım neymiş...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15