Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Komik Resimler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
süpermis Smile
B97WZsjCIAEqlnB.jpg:large
bhmuew.jpg
20v0ujd.jpg
Bizde beton blokla ayrılmasa o yol bisikletlilere neler olur hayal edebiliyor musun? Büyüklerimiz öngörülü ve düşünceli..
(18/02/2015, Saat: 23:08)asymptote Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bizde beton blokla ayrılmasa o yol bisikletlilere neler olur hayal edebiliyor musun? Büyüklerimiz öngörülü ve düşünceli..

Bisiklet çoğaldıkça şehirler rahatlıcak eminim..

Mecbur kalacak bu magandalar doğru yolunda gitmeyeDodgy
Miami'de otobüs veya bisiklet yoluna giren binek arabanın şoförünü polis bir güzel öper. Bundan dolayı olabilir mi acaba fark? Smile
Yaşanmış bir hikayedir...
Bir Türk vatandaşımız Almanyaya yerleşmiş. Arkadaşıyla almanya caddelerinde dolaşmaya başlamışlar. Sonra caddenin karşı tarafına geçmeleri lazım olmuş. Sonra adamın arkadaşı bizimkisine trafik ışığı olmadığı halde yaya geçidi işaretinin olduğu yerlerde geçiş üstünlüğünün yayalarda olduğunu söylemiş. Sonra adım atmalarıyla beraber bütün arabalar durmuş. Rahatça karşıdan karşıya geçmişler.

Enbaşlarda bizim Türk alışamamış bu duruma. Ya ben karşıya geçerken arabanın biri durmazsa ya beni ezerse diye hep tedirginmiş. Gel zaman git zaman artık bütün tedirginliğini atmış. Bakmış burada herkes kurallara uyuyor.

Bir gün bizim Türk yine böyle yine yaya işaretinin olduğu yerden karşıya geçerken arabanın biri durmamış. Bizim Türke çarparak onu 1 metre kadar fırlatmış. Ne olduğunu anlayamadan kendini asfalta yapışmış bir şekilde bulmuş. Yaşadığı travmanın daha şokunu atlatamadan kendisine çarpan arabanın kapısı açılmış ve şoförü sinirli bir şekilde dışarıya fırlayıp yerde yatan adam doğru koşmuş. Ve şunları söylemiş :
- Delimisin adam yola çıkıyorsun başımı belaya sokacaksın manyak herif ( tabiki Türkçe olarak Smile )
Cannondale aşkı bambaşka...

107n9df.jpg
O şömine saati ne ola ki..?Confused