Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: TOBS Jermyn Street Collection Soap
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Komşum şu ana kadar kullandığım en kaliteli sabun tobs . Çok kolay kıvam alıyor. Yumuşak cilt bırakıyor ancak avocado kokusu beni açmadı Smile çok kalıcı. Duştan sonra bile alıyorum kokusunu. Sizce sandalwood kokusu nasıl. Proraso Sandalwood kullandiysaniz tarif etmeniz mümkün mu
Losyonu ayrı bir güzel olan seri.
(15/02/2020, Saat: 14:27)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum şu ana kadar kullandığım en kaliteli sabun tobs . Çok kolay kıvam alıyor. Yumuşak cilt bırakıyor ancak avocado kokusu beni açmadı Smile çok kalıcı. Duştan sonra bile alıyorum kokusunu. Sizce sandalwood kokusu nasıl. Proraso Sandalwood kullandiysaniz tarif etmeniz mümkün mu
TOBS Sandalwood da oldukça kalıcı ve farkedilirliği yüksek bir kokuya sahip. Bazen boğucu bile olabiliyor ama güzel işte namıssız koku.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(15/02/2020, Saat: 15:25)onur7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]TOBS Sandalwood da oldukça kalıcı ve farkedilirliği yüksek bir kokuya sahip. Bazen boğucu bile olabiliyor ama güzel işte namıssız koku.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olmasından çekindiğim yorum aslında Sad baskın olması beni rahatsız ediyor
@mustbe üstadım tobs sandalwood sanki tütsülenmiş odun gibi kokuyor, tam tarif edemem ama prorasodan çok farklı olduğunu söyleyebilirim.
(15/02/2020, Saat: 15:56)rewolwer_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@mustbe üstadım tobs sandalwood sanki tütsülenmiş odun gibi kokuyor, tam tarif edemem ama prorasodan çok farklı olduğunu söyleyebilirim.

Teşekkür ederim üstadım
@mustbe Sandalwood kremi ilk kullandığımda “resmen hacı yağı kokusu bu” demiştim, haliyle yoğun bir koku olduğu da anlaşılıyor. Aldığımdan beri sürekli onu kullanıyorum, muhtemelen burnum alıştığı için kokusu şu anda daha yumuşak geliyor. Gün içinde kullandığım parfümün kokusu daha çok geldiği için, kremi pek hissetmiyorum.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(15/02/2020, Saat: 17:28)matrakçı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@mustbe Sandalwood kremi ilk kullandığımda “resmen hacı yağı kokusu bu” demiştim, haliyle yoğun bir koku olduğu da anlaşılıyor. Aldığımdan beri sürekli onu kullanıyorum, muhtemelen burnum alıştığı için kokusu şu anda daha yumuşak geliyor. Gün içinde kullandığım parfümün kokusu daha çok geldiği için, kremi pek hissetmiyorum.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşekkür ederim komşum
(15/02/2020, Saat: 14:15)rewolwer_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben bu sabunu ne zaman kullansam cildim bayram ediyor sanki, tıraş ve tıraş sonrası performansı bence çok üst düzey. Forumda Tobs sabunlara eskisi gibi değer verilmiyor gibi lakin bir çok sabundan daha kaliteli olduğu kesin.

Kesinlikle size katılıyorum @rewolwer komşum MdC Fougere ile beraber dönüşümlü TOBS avocado kullanıyorum ve performansından çok memnunum.

Özellikle tıraş sırası kaygnlığı ve koruyuculu ile tıraş sonrası nemlendirmesiyle cildim çok rahat ediyor. Kremler arasında en kaliteliler arasında kendine yer bulduğu kesin.
@rewolwer_ forumda uzun zamandır artezyen modası var ondandır, hep Serdar abinin işleri. Nerden buluyorsa alıyor yok ördek yağlısı yok bizon sütlüsü, yok manda kaymaklısı Wink Tabac la Taylor benimde iki favorim.
Sayfalar: 1 2 3