Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: traş sonrası BEPANTHOL
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
bizim çocuk pişik olduğunda kullanıyoruz bunuSmile başarılı sayılabilir Smile
Pişik için losyon mu krem mi kullanıyorsunuz? Kremi biraz daha farklı çünkü.
Bizim aldıklarımızda pişik kremi diye yazıyor zaten Wink
Bu ürünü neredeyse her tıraş sonrasında balsam niyetine kullanıyorum ve gerçekten oldukça memnunum. Özellikle ilaç gibi tedavi edici özelliği olduğunu düşünüyorum. Fiyatı bir nivea ile kıyaslanacak olursa nivea dan kat kat iyi bence. Kullandıkça alışkanlık yapıyor. Cool
L' Occitane tıraş sonrası ürünlerini önerebilirim. Smile
(14/12/2014, Saat: 18:43)alfa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]L' Occitane tıraş sonrası ürünlerini önerebilirim. Smile

L' Occitane koku olarak güzel kıvam olarak yoğun geldi bana... Bepanthol özellikle body krem emilmesi oldukça iyi. Yüzde tabaka şeklinde bir his uyandırmıyor.
Bugun bizim ufakligin Sudocrem'i denedim. Keske dun tirastan sonra surseydim
Mavi kutulu olanı evde varmış kıvamı hoşuma gidince arko ile olduğum tıraştan sonra aspirinli limon kolonyası üzerine uyguladım . Sonuç acıkcası beni şaşırttı. Onca pahalı balsamdan bile iyi sonuç aldım. Sürekli kullanımda da bir sorun cıkartacağını da düşünmüyorum. .
Bepanthol kremi son zamanlarda şu şekilde kullanmaya başladım: Önce avuç içine az miktarda bepanthol sürdükten sonra yüze sürmeden önce üstüne biraz aspirinli limon kolonyası ( tıraş kolonyası değil bildiğimiz limon kolonyası) döktükten sonra iki avucumun içinde karıştırdıktan sonra yüze sürüyorum. Çok iyi bir kıvamı oluyor. Şimdiye kadar piyasada ki ucuz ve pahalı balm olsun krem olsun çoğunu herhalde kullanmışımdır. Bu kadar memnun kaldığım bir şey kullanmadım. Hem cilde ciddi derecede bakım yapıyor hem de boğaz bölgesindeki tahrişi iyi şekilde tedavi ediyor. Tavsiye ederim
Komsular; bepanthol icerisinde dexpanthenol icerir ve cildin yeniden yapilanmasini saglayan bir bakim urunudur. Cildin yaralandigi, catladigi, kurudugu, nem dengesinin bozuldugu her yerde gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz.tahil kaynakli, buyuk oranda dogal bir urundur.yuze surmek icin merhem degil de krem formu dusunulebilir. Cok tahrisli tiraslardan sonra bolgesel kullanilabilir ama sürekli kullanmak cok mantikli gelmiyor bana. Onun yerine daha hafif ozellikleri olan, hucresel boyutta mudahale etmeyen hafif nemlendirici balsamlar kullanmak daha mantikli.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6