Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: En son ne bitirdiniz?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Benimde aqua velva ice as losyonum bitti Big Grin
Speick stick ve vergulde hand balsam bitirdim.
Bugünkü tıraşımla birlikte TOBS Aromatherapy Pre Shave Oil bitti. Birer şişe Sandalwood ve Aromatherapy tıraş öncesi yağ yedekte mevcut Blush
Bitirdigimiz ürünler ile ilgili mumkunse birkaç cümlede olsa burada değerlendirme yapılabilir ise bizim için daha istifadeli olur.
Son 1,5 yıldır bitirdigim ilk ürün Smile nivea sensitive balsam, fındık tanesi kadar sürmeniz yeterli, emilimi iyi ve ciltte yağlı bir katman bırakmıyor, tahriş olan yerleri dindiriyor kisacasi fiyatını hakeden bir ürün. Yarindan itibaren Yeşil (aloe veralı)olana devam edecegim,

4fca5e009e6ef0d0283a05f0d4841514.jpg
Geçen günkü yazamadığım tıraşımla birlikte 1 5li permasharp kutum bitti, artık kullanmama rağmen köşede halen üç-beş tane daha duruyor.
Gözüm aydın barbon da bitti, sırada stirling var fazla sürmez Smile
Bayağı süredir bir şey bitiremiyordum. 2 gün önce sonunda Speick krem bitti. Sanırım uzunca bir süre almam. İlk başladığım zaman bayıldığım bu krem araya giren onlarca çok daha üstün kalitedeki üründen sonra gözümden düştü. Speicktember olmamış olsaydı büyük olasılıkla hala bitmemiş olurdu.

2m0805.jpg
Stirling Sabun ve Truefit & Hill Ultimate Comfort Balm bitti. Balmın bitmesi 2.5 yıl aldı Smile 3017'ye devam Wink
(28/10/2015, Saat: 10:47)ynspektas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]4fca5e009e6ef0d0283a05f0d4841514.jpg

+1 Kesinlikle fiyatını hak ettiğini düşünüyorum.
En sevdiğim farklı bir yönü de benim gibi ağırlık taşımayı sevmeyen ve çok seyahat edenler için üçüncü dünya ülkeleri dahil farklı ülkelerde market rafından alınabiliyor olması.