Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Treet Platinum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Bu jileti ilk defa bugün progressle kullandım ve memnun kaldım. Kullandığım onca jilet arasında bana en konforlu gelen jilet oldu. keskinlik konusunda ise permasharp veya rapiradan daha iyi polsilverden kötü diyebilirim. Keskinlik yerine konforu tercih eden arkadaşlara tavsiye ederim
Dün gece bu jileti ilk kez kullandım, bununla birlikte proraso sabun ve omega fırçayı da ilk kez kullandığım için normal şartlar altında durumu söz konusu olmadı (Daha önce hep arko kullanmıştım) İlginçtir ki hem şimdiye kadarki en pürüzsüz traşımı oldum ama çene kısmının bir tarafı tıraş sonunda pütür pütür oldu. Genel olarak ben de sevdim. Çene sorununu elin oturmamasına bağlıyorum. (:
Komşularım bu jiletde artık zor bulunur sınıftamıdır?İnternetde sadece impa ticaretde var sanırım.
Ben yakın geçmişte impadan aldım ama bu iş üzerine burası orayı tavsiye ettiği için başka yere bakmadım da. Mustafa bey'e sormak lazım zor bulunan bir jilet mi diye..
Nasıldır bilmiyorum ama okuduğum yorumlardan sonra İmpa Ticarette stoğa girdiğinde sipariş etmeyi düşündüğüm bir başka jilet Smile
(04/03/2019, Saat: 15:26)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Nasıldır bilmiyorum ama okuduğum yorumlardan sonra İmpa Ticarette stoğa girdiğinde sipariş etmeyi düşündüğüm bir başka jilet Smile

Komşum Selman abi az önce video yükledi bu Jileti kullandı izleyip fikir edinebilirsiniz.
Ben henüz izleyemedim iş yerindeyim ama bahsetmiştir jiletten, fikir verebilir.
Saygılar
Yana yana treet platinum arayanlara gelsin.....
https://letgo.onelink.me/O2PG/c06f1ee8
(04/03/2019, Saat: 19:03)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yana yana treet platinum arayanlara gelsin.....
https://letgo.onelink.me/O2PG/c06f1ee8

Fiyatı uygun gibi görünüyor.
Evet buluşma gerçekleşti saygıdeğer komşularım hem keskin hemde çok konforlu net ve temiz bir tıraş sağladı treet platinyum. Mahalli kaynaklardan 5-6 paket almıştım( sondu) .İsabetli karar olmuş zaten Ülkemizde getiren kalmamış bu ürünü.Artık amazondan tedarik yoluna bakacağız . Aynı jiletle 5-6 deneme daha yapacağım aynı zamanda ömür testini de nispeten yapmış olurum. Polsilverla birlikte güzel bir ikili olurlar. Sonuca göre stok kararını vereceğim. Tüm komşularıma iyi geceler dilerim.
İyi akşamlar komşularım 4.5 günlük sakalla 2. denemeyi yapmış bulunuyorum. Zorlu bölgelerde çekme zorlanma tahriş bekledim ama hiç biri olmadı bu jilet beni çok şaşırttı.2 kartela edinmeyi düşünüyorum. (Qshave makina Jelle 4. ayarda tıraş oldum )

Bu arada batmanforever komşum d.usta ile bu jileti tavsiye etmişti ikisine beğendim teşekkür ederim batmanforever komşum.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10