Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Kesik izlerini yok etmek için tedavi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Dovo shavette ve perma sharp ikilisi bıyık bölgeme fena dalmış ve iz bırakmıştı,kesikten hemen sonra vakit buldukça ve aklıma geldikçe madecassol sürdüm,2 hafta yeterli ve kesik olan bölgeyi derin tıraş etmemeye çalıştım.
Başka neler yapılabilir
Geçmiş olsun sevgili dostum.
ülkemizde bulunmasada yurtdışında scar için mederma kullanıyorlar
etken maddesi bildiğimiz soğandan ekstrakt edilen bir pomat
aktarlarda satılan soğan yağıda yurtiçinde jilet izi sivilce izi vs için kullanılan geleneksel tedavi yöntemlerinden
tarih olarak geç kalmış olabilirim ama ozonjel diye bi ürün var kesiklere ve yaralara kesin çözüm oxinozon marka aktardan aldım şahane bişey
Komşular kesik tedavisi için daha çok krem önerisi vardı ne oldu onlar? Kremlerin fotoğrafları vardı hani.
Birde benim yanağımda dudağımın kenarında 1 sene önce kesik olup hafif deri kalkmıştı ve çok hafif çukurluk olarak iz kaldı.Dün de ustura ile tıraş olurken elmacık kemiğinde çizik oldu 1 cm kadar.
Kremler hem güncel hem de geçmiş de olan izleri de yok ederimi kremler?
Önerileriniz dışında başka öneriniz var mı? Teşekkürler.
Geçmiş olsun,benim kullandıklarım pek etkin değildi bu yüzden konudan kaldırdım,madecassol,fito krem ve arkadaşlarımızın yazdıkları var.
Selamlar
Cerrahi müdehale gerektirecek kadar ciddi bir şey yoksa ben tıraş kesiklerinde herhangi bir şey yapmayı gerek görmüyorum. Vücut kendini harika şekilde onarıyor, özellikle iyi beslenip bol su içerseniz.

Askerde atışta kurma kolu parmağımın kenarından et koparmıştı, direk üst derileirn kepsi lazerle kesilmiş gibi alınmıştı, ha demişitm kabak gibi kalacak burası böyle diye, ama şimdi lekesi bile yok.

Şerit testerede kesim yaparken yaşadığım kaza sonucu parmağımın ucu resmen çekiçle vurulup kıyma haline getirilmiş gibi pörtlemişti, yine demiştim, aha parmak gitti bir daha parmağa benzemez bu diye Big Grin, doktor baktı tırnak üzerinden ete dikiş atmak lazım, bırakalım böyle saralım o kendini toparlar diye, hakikaten azcık formu bozulmuş olsa da harika şekilde iyileşti, parmağın halini görseniz hayatta imkan vermezdiniz. Vücut gerçekten inanılmaz.
yüzeysel kesikler , lord umun dediği gibi zaman içinde kendi kendine yok olmaktadır. birşey yapmaya gerek yoktur.
Cevaplar için teşekkür ederim. Bazıları dediğiniz gibi geçiyor. Bir tanesi 1 yıl gibi bir sürede geçmeyince sizlere danışmak istedim. Bu kremlerden denersem sonucu yazarım. Sizde size iyi gelenleri yazmaya devam ederseniz sevinirim. Tam usturaya heves edip oradan çelik usturaya özenirken bu kesik izi çekincesi uzaklaştırıyor insanı.
Denemiş değilim...
proraso shave cut healing gel
http://connaughtshaving.com/ mevcut

images?q=tbn:ANd9GcRptndky7z_4MUhniEGDG5...XOhtq6jA9u
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6