Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: ISANA - Porsuk kılı fırça
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Benim Isana pure badger bir tuhaf oldu. Kıl dökmeye başladı. Bir de geçenlerde pril ile temizledim ve sonrasında Arko sabun ile köpürtüp bir süre bu şekilde beklettikten sonra yıkadım. Keşke yapmasaydım, sanki daha da kötü oldu. Zaten zayıf olan backbone neredeyse hiç kalmadı. Sanırım artık ömrünün sonuna yaklaştı. Uçlardaki batıcılık ise ilk günlerde olduğu gibi halen var.

Bunu niye yazdım:

Bu tarz bir fırça başlangıç için iyi bir seçim değil. Belki f/p ürünü olarak düşünülebilir ancak zayıf bir fırça. Eğer porsuk alacaksanız bence en az best badger bir fırça tercih edin.
Seyahat için bu fırçayı almayı düşünüyorum. Kullananlar su an ne düşünüyor acaba fırça hakkında? Bir köşeye kaldırılıp atıldı mı acaba?
Deville komsumun paylasımı haricinde, diger hicbir link calısmıyor fırcanın fotosu vs. acılmıyor.

Komsular ben kendi dusuncemi yazım cekilim, tıras dunyasında isana diye bir marka ben bilmiyorum tanımıyorum. Bunlar market urunleri, Geleneksel tırası deneyimleyip, arastırmıs, Geltiri bulmus adamın bu markalarla zaman harcamasını onermem.
Yaqi den tutun, LS, FrankShaving, VigShaving,Maseto vs. dolu nispeten uygun fiyatlı porsuk fırca var. Best/finest porsuk onceliginiz olsun, bu tarz pure porsuk almayın derim, fiyat/performans oranı dusuk kalır.
İlla porsuk olması da lazım degil, Basak mıydı yeni domuz fırcamız var BOC dedikleri, domuz istemem dersen yaqiden guzel sentetikler var, cesit cok, ama porsuk alırken az olsun öz olsun mantıgında olun, 20-30 liraya porsuk fırca olmaz dostlar. Olursa iste isana gibi olur, ismen porsuk fırca diye gecer ama gercek bir porsuk fırcanın hissiyatını konforunu ne yazık ki hicbir zaman vermez.
İctenlikle dusuncemi yazdım, marka karalama vs. gibi algılamayın, dost acı soyler.
Ucuz posuk fırça hiç bir işinize yaramaz arkadaşlar, bende bir tane var ve hiç bir işime yaramıyor, klavye dahi temizleyemiyorum.
Sayfalar: 1 2 3