Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: bir fırçanın porsuk olup olmadığı nasıl anlaşılır??
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
303hlcj.jpg
Firca bu.. domuz veya sentetik degildir sanirim eger sahte ise bile.cunku firca ilk geldigi gunden beri yumusak domuz kili gibi grup halinde toplanmiyor.
(05/03/2016, Saat: 20:38)best Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]303hlcj.jpg
Firca bu.. domuz veya sentetik degildir sanirim eger sahte ise bile.cunku firca ilk geldigi gunden beri yumusak domuz kili gibi grup halinde toplanmiyor.
Pure badger gibi görünüyor.
(05/03/2016, Saat: 20:55)bayercy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pure badger gibi görünüyor.

+1. Bana da öyle göründü bayercy üstad.
Peki sapa gelen siyah renk normal midir
(05/03/2016, Saat: 21:04)best Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Peki sapa gelen siyah renk normal midir

Onu çözemedim komşum. Normal değil sonuçta, pure badger bile olsa boya yoktur porsuk kılı fırçalarda. Aldırmayın, memnunsanız kullanmaya devam edin. 6 dolar vermişsiniz, uygun bir fiyat pure badger fırça için. Rossmann'larda satılan "Isana Pure Badger" fırça 18 mm gibi bir düğüme sahiptir ve düğüm yoğun değildir ve fiyatı 20-25 TL gibidir.

Memnunsanız kullanın, boya çok rahatsız ediyorsa -ve isterseniz- ılık bir suda şampuanla break-in yapın boyası tamamen aksın gitsin.
Yok simdi bu cinlilere genede pek guven olmaz kedi kılı midir kopek kılımıdır? supelendim ustad..onun disinda fircadan memnunum.
Ben bu fırçaya aliexpress 'te rastlamistim. En çok satan iki porsuktan biri idi sanırım. Kullanıcı Puanı da yüksekti. Porsuktur komşum rahat olun.
Görüntüye göre pure badger.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfalar: 1 2 3