Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: 30 Ağustos Zafer Bayramı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Neci olursan ol, senin en önemli bayramlarından biri, anlamını yitirtmeye çalışmalarından bu bayramın önemini kavrayabilirsin, kutlu olsun.
Atamiza dil uzatmanin oldukca kalabalik bir kitle tarafindan ata sporu olarak kabul edildigi bu günlerde milletimizin zafer bayramini kutlarim. Egemenligin kimin armagani olgunu unutmayacak gormezden gelmeyecek ve nankorluk edemeyecek erdeme ulasmamiz dileklerimle.

Tapatalk ile gönderildi
Büyük Zaferimizin 97. yılını çoşku ile kutluyoruz.
Ata’mızı, gazi ve şehitlerimizi minnetle anıyoruz.



Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Tüm komşularımızın ve aziz Türk milletinin 30 Ağustos zafer bayramı kutlu olsun.
Gercek isgale karsı yapılmıs gercek savasla def edilmis dusmana karsı bir zaferdir. 30 Agustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

"
Zafer Bayramı, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak için Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan resmi, ulusal bir bayramıdır.
Atatürk'ün başkomutanlığında yapıldığı için Başkomutanlık Meydan Muharebesi adıyla da bilinen Büyük Taarruz'un başarıyla sonuçlanmasından sonra Yunan orduları İzmir'e kadar takip edilmiş; 9 Eylül 1922'de İzmir'in kurtarılmasıyla Türk toprakları Yunan işgalinden kurtulmuştur. İşgal birliklerinin ülke sınırlarını terk etmesi daha sonra gerçekleşse de, 30 Ağustos sembolik olarak ülke topraklarının geri alındığı günü temsil eder. İlk kez 1924 yılında Afyon'da Başkumandan Zaferi adıyla kutlanan 30 Ağustos günü, Türkiye'de 1926'dan itibaren Zafer Bayramı olarak kutlanmaktadır."
Tüm Türk ulusunun 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zafer Bayramı kutlu olsun. Ata'mızın ve ulu şehitlerimizin ruhu şad olsun. Türk Ulusunun gaflet uykusundan uyanması ve hakettiği şekilde yaşaması dileklerimle.
"Bir avuç TÜRK Dünya'ya meydan okudu."
Kutlu tinleri şad olsun.
IMG-20190830-122933-428.jpg
Bayramımız kutlu olsun. Nice 30 Ağustoslara....
Milli zaferini bizim kadar buruk ve içinden kutlayan bir millet var mıdır bilmiyorum ancak bu duyguyu hiisedebilen herkesin zaferi ve gururu daim olsun.


Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tüm komşularımın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarım
Sayfalar: 1 2 3 4