Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Başak-Süper Fırça
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Güneydoğuda geçenlerde bir fırça aldım arkadaşlar. Fiyatını hatırlamıyorum. Sapı ahşap Türk üretimi, markası Başak. Daha önce aynı markanın hoşuma giden beyaz plastik saplı büyük bir fırçasına rastlamıştım. Hoşuma gitti bu fırça da. Henüz tıraş olamadım bununla bir süreliğine nadasa bıraktım sakalları. Olduğumda günün tıraşından yazarım.

2mqq8mh.jpg

30078s2.jpg

20f9na.jpg
ahşap deseni ve rengi çok hoş
usb bağlantısımı var Smile
Kokusu dışında bu fırça çok iyi bir fırça. Toraman bir şey, derin bir kasede iki kişilik köpük. En son aldığımda 9 lira civarıydı.

Kışın bununla sıcak köpük hazırlayıp, yüze o sıcak köpüğü sürmek başka hiçbir fırçada yok. Zaten bir sürüşte bir yanağı kaplıyor.
(29/08/2012, Saat: 01:37)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ahşap deseni ve rengi çok hoş
usb bağlantısımı var Smile

Evet çok hoş işte bu tip fırçalar tam da tıraş olmak istediğim fırçalar. Domuz kılı, büyük bir fırça, ahşap saplı ve üzerindeki yazıyı da sökünce tamamen nostaljik..
Çeşitli usb araçları görüyorum aslında şekil şekil, geleneksel tıraş fanlarına özel flash diskler olmasın mı fırça şeklinde, hem de anahtarlıklı Smile çok şirin olurdu böyle bir şey.

(29/08/2012, Saat: 01:41)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kokusu dışında bu fırça çok iyi bir fırça. Toraman bir şey, derin bir kasede iki kişilik köpük. En son aldığımda 9 lira civarıydı.

Kışın bununla sıcak köpük hazırlayıp, yüze o sıcak köpüğü sürmek başka hiçbir fırçada yok. Zaten bir sürüşte bir yanağı kaplıyor.

Ben onun kokusunu keserim zannımca. Sakalları kesmeye başlayayım noel baba gibi olurum zaten bunun tek dokunuşuyla Smile
hocam makine ile yanyana fotosu olduğuna göre çok beğenmişsiniz siz bu fırçayı Smile

bu fırçanın bir bu resimdeki hali

birde ağartılmış kıllı
kızıl vernikli hali mevcut
oldukça güzel fırçalar

5-8 tl arasından bulunabiliyorlardı son gittigimde zazaya
(29/08/2012, Saat: 02:09)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hocam makine ile yanyana fotosu olduğuna göre çok beğenmişsiniz siz bu fırçayı Smile

Rahatsız olduysanız kaldırabilirim aslında, istem dışı, karede olduğunu çektikten sonra fark ettim böyle de koyuverdim. Smile
nedemek hocam Smile
at, avrat, silah, tıraş diye slogan bile türetti bizim çoçuklar Smile
(29/08/2012, Saat: 02:56)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]nedemek hocam Smile
at, avrat, silah, tıraş diye slogan bile türetti bizim çoçuklar Smile

Big Grin Sevdim o çocukları.
boş gezmiyoruz hocam herhalde Smile
(29/08/2012, Saat: 10:59)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]boş gezmiyoruz hocam herhalde Smile

Eh, mecburiyet.. O da benim hayat yüküm işte.

Bak hemen geyiğe sarmışlar şunlara bak Big Grin tü tü size Lord gelip ağzınıza biber sürecek şimdi, sadece başak fırçadan konuşalım lütfen Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12