Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: OBJE PROFESSIONAL DOMUZ KILI TIRAŞ FIRÇASI
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
150 tl ye 28 mm düğüm kalınlığında şu anda satılıyor extrashaving sitesinde. Merak ettiğim 100% domuz olarak açıklama kısmında belirtmişler. 150 tl gibi bir fiyata bu fırçanın satılması bana ilginç geldi. Sizin fikirleriniz nedir?
İthal domuz fırça bile 150 liradan satılabiliyorsa Obje fırça için de fiyat doğrudur. Extrashaving'in yanlış bilgi gireceğini sanmıyorum.
%100 domuz kılı evet. OMEGA domuz fırçalar da 150-200 bandında. Smogue domuz kılı fırçayı geçen sene 400 liraya almıştım. Fakat en sık kullandığım tahtakaleden 100 liraya aldığım Zaza domuz kılı fırça. Zaza, obje gibi yerli malı fırçalar çok ucuz ve kaliteli. Tavsiyem fırçada pahalı olan iyidir diye düşünmemek. Sadece ucuz sentetiklerden uzak durun.

21121119SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maliyeti yükselten şey ana hammadde olan domuz kılı değil, domuz kılı üzerinde yapılan işlemler, ayıklamalar, sap tasarımı ve görsel işçilik sanırsam. Bu nedenlerle semogue pahalıdır ama bence sadece vitrinlik üründür.
Yerli fırçalar ise kıl kalitesi fena degilken işçilik kötüdür, sap malzemeleri ya kötü plastik ya da özensiz ahşap demeyeyim de dümdüz tahtadır.