Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Neredeyse tam profesyonel tıraş izletileri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Tekrarda merhabalar, an itibariyle yeni izletimi siz keyifdaşlarıma sunmuş bulunuyorum. Yeni izletilerimde tekniğim başta olmak üzere sunum ve prodüksiyonumu oldukça geliştirdiğimi düşünüyorum. Göz atıp yorumlayabilirseniz çok sevinirim Angel Ayrıca kireç ve sabun artıklarıyla fazlasıyla kirlemiş bir fırçanız varsa bunu evde çok ucuza fırçaya da zarar vermeden nasıl temizleyebileceğinizi de anlattım, buna dair bir formülü uygulamalı olarak paylaştım. Esen kalın.


https://www.youtube.com/watch?v=l7WkfVtHcVI&t=49s
Tesekkurler
(05/12/2023, Saat: 23:46)Ömer t. Katı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tesekkurler

Ne demek ben teşekkür ederim. Blush
Açıkçası yeni jeneriğim o kadar içime sindi ki dayanamayıp bir an önce paylaşmak istedim Angel Buyurunuz sıcak sıcak;

https://www.youtube.com/watch?v=2BOgm5gOdLM
Komşum yaşını bilmiyorum ama genç bir arkadaşımıza benziyorsun. Sakalların tam anlamıyla belirginleşmemiş. Bunun için yüzünü sık sık yıkamana ve olayı bu kadar büyütmeye gerek yok. Ben bazen yüzümü ıslatmadan direk köpürtüyorum sakallar yumuşamadığı için cildim hiç tahriş olmuyor tavsiye ederim. bence bir kere yıka yüzünü hatta soğuk suyla.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(07/12/2023, Saat: 00:50)Pele69 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum yaşını bilmiyorum ama genç bir arkadaşımıza benziyorsun. Sakalların tam anlamıyla belirginleşmemiş. Bunun için yüzünü sık sık yıkamana ve olayı bu kadar büyütmeye gerek yok. Ben bazen yüzümü ıslatmadan direk köpürtüyorum sakallar yumuşamadığı için cildim hiç tahriş olmuyor tavsiye ederim. bence bir kere yıka yüzünü hatta soğuk suyla.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öneriniz için sağ olun. Yüzümü yıkamamın faydasını çok görüyorum; sakallarımın belirleşip belirleşmediğine mevcut kamera açısından karar vermek pek mümkün değil zira 20 yaşındayım.. Bunu konuyu bir sonraki izletimde biraz daha açacağım. Forumda şu sıralar pek trafik yok gibi bende o yüzden paylaşımlarımı buradan da yapmaya çalışıyorum. Sizler de yorumlarınızı youtube üzerinden de paylaşırsanız desteğiniz daha daim ve etkili olur. Ayrıca yeni izletiler daha sık ve doyurucu gelmeye başlar Angel Esen kalın komşular. Yeni tıraşlarda görüşmek üzere.
? güzel video