Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Mağaza arıyorum.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Yakın zamanda İzmir'e gideceğim. Alsancak sabunlarını denemek istiyorum, kokularını test edebileceğim bir satış mağazasına sahipler mi? Ayrıca geleneksel tıraş malzemeleri satan popüler bir mağaza var mı İzmir'de? Eğer varsa oraya da bir bakmak isterim. Bilgisi olanlar benimle paylaşabilirse çok sevinirim.
https://www.berbersabunu.com/kopyasi-bayilik

Şöyle bir sayfa buldum umarım faydalı olur.
Çok teşekkür ederim ^^
Merhaba, birkaç ay önce Karşıyaka Yücel parfümeriden almıştım ben, hala duruyor mu bilmiyorum telefon ederek öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum.
Komşum nasıl yaptınız bir yer bulabildiniz mi ? Maalesef İzmir de ürün çeşitliliği bulabileceğiniz çok yer yok.Kemeraltında birkaç toptancı biliyorum fakat orada da ekonomik bir kaç yerli ürün ancak var.Genelde berberlere hizmet etmek üzerine
(18/10/2023, Saat: 01:54)muratbilgin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum nasıl yaptınız bir yer bulabildiniz mi ? Maalesef İzmir de ürün çeşitliliği bulabileceğiniz çok yer yok.Kemeraltında birkaç toptancı biliyorum fakat orada da ekonomik bir kaç yerli ürün ancak var.Genelde berberlere hizmet etmek üzerine

Ne yazık ki bu işle ilgilenme fırsatım olmadı. Bir dahaki sefere bakacağım artık. Ya da internetten sipariş veririm. Gerçi doğrusunu söylemek gerekirse sağda solda okuduğum yorumlardan ötürü Alsancak sabunlara karşı pek bir hevesim de kalmadı. Koku aromasının biraz dandik olduğunu belirten epey bir yoruma rastladım. Sabun kalitesi olarak herkes memnun fakat koku için aynı şeyleri söylemiyorlar. Yerli ürün olduğu için destek maksatlı en azından bir-iki çeşit alırım mutlaka ama o da ne zamana denk gelir bilemem..