Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: YENİ BİR TIRAŞ FIRÇASI İSTERÜZ!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamlar değerli komşularım, 2019 senesindeki o efsanevi etkinliğe sizleri götürmek istiyorum. 100 adet özel üretim jaguar fırça yapılmıştı. Foruma ve geleneksel tıraşa yeni olduğumdan forumu incelerken fırçanın imalatı ve safhası aşamasında ne kadar özenli ve dikkatli olunduğunu gördüm. Bilirim onca insanı memnun etmekte zor, imalat organizasyonu da zahmetli, ama 2023 GELTIR REWIND bir fırçamız olmasın mı? Siz değerli komşularımın fikirlerini önemsiyorum vira bismillah desek nasıl olur? Saygılarımla.
(30/08/2023, Saat: 02:09)izterd Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Selamlar değerli komşularım, 2019 senesindeki o efsanevi etkinliğe sizleri götürmek istiyorum. 100 adet özel üretim jaguar fırça yapılmıştı. Foruma ve geleneksel tıraşa yeni olduğumdan forumu incelerken fırçanın imalatı ve safhası aşamasında ne kadar özenli ve dikkatli olunduğunu gördüm. Bilirim onca insanı memnun etmekte zor, imalat organizasyonu da zahmetli, ama 2023 GELTIR REWIND bir fırçamız olmasın mı? Siz değerli komşularımın fikirlerini önemsiyorum vira bismillah desek nasıl olur? Saygılarımla.
Merhabalar, çok güzel olur ve ben katılmak isterim.

Asil Kıratlı
Merhaba, ben de katılmak isterim. Hatta 2 adet almak isterim. Umarım böyle bir etkinlik yapılabilir. Sağlıklı günler dilerim.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi olur
[mention]3RD1 [/mention]Komşum fikriniz nedir?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Merhaba bende katılmak isterim fırça olur havlu olur hiç farketmez.
Forum eskisi kadar aktif değil. Bu tarz etkinliklerde katılım sayısı önemli. Yapilabilse güzel olurdu ama yeterli katılım sağlanması zor görünüyor.
Ben de 1 tane isterim
Ben de 1 adet isterim
Bende 1 adet isterim güzel olur.