Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Traş çok fazla sürüyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar. forumda yeniyim. Klasik traşa yeni başladım. Malesef traş olurken 4 perdede anca oluyorum. İlk perdede sakalı neredeyse hiç almıyor gibi hisstettiriyor. Farklı makinelerde de aynı durum oldu. Şuan çin malı kaliteli paslanmaz çelik bir maikine kullanıyorum. Traş sabunu arko.Cevaplarınız için Teşekkürler.
Tahriş sorunu yaşamıyorsan böyle yani 4 perde devam etmeni tavsiye ederim. Zaten geleneksel tıraş aceleye gelmez. Zamanla tekniğin oturacak yüzünü tanıyacak ve hızlanacaksın.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(21/06/2022, Saat: 01:06)Pele69 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tahriş sorunu yaşamıyorsan böyle yani 4 perde devam etmeni tavsiye ederim. Zaten geleneksel tıraş aceleye gelmez. Zamanla tekniğin oturacak yüzünü tanıyacak ve hızlanacaksın.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşekkür ederim yorumunuz için.
Keyifli tıraşlar komşum tıraş aralığı uzun sanırım
(20/06/2022, Saat: 15:04)Shaver45 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar. forumda yeniyim. Klasik traşa yeni başladım. Malesef traş olurken 4 perdede anca oluyorum. İlk perdede sakalı neredeyse hiç almıyor gibi hisstettiriyor. Farklı makinelerde de aynı durum oldu. Şuan çin malı kaliteli paslanmaz çelik bir maikine kullanıyorum. Traş sabunu arko.Cevaplarınız için Teşekkürler.


Merhaba ben de yeni başladım sayılır yaklaşık 2 aydır klasik tıraş oluyorum memur olduğum için genel olarak 2 günde bir tıraş oluyorum tabi sinek kaydı olmak şartıyla yoksa günde bir olmak gerekiyor şuanki deneyimime göre tıraş aleti ve sabunu tahriş konusunda çok büyük etken en başta başlangıç seviyesinde TİMA TA 777 kullanıyordum sonra Baili Weidi marka tıraş aletine geçtim ve büyük fark oluştu tahriş konusunda ve gittikçe hızlanıyorum zamanla hızlanacaksın ve el alışkanlığı ile tahriş konusunu halledeceksin bu arada gerçekten çok önemli bir konu var o da jilet seçimi bana yüzüne uygun jileti bulman gerekiyor dediklerinde öyle şey mi olur jilet nasıl yüze uygun olur jilet jilettir demiştim fakat şuan bir deneme paketi aldım 10 a yakın jilet markası deniyorum ve gerçekten jiletler çok farkediyor tıraşından zevk almak istiyorsan cildine en uygun jileti bulmalısın bu konu çok önemli sağlıklı mutlu tıraşlar dilerim efendim


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(26/06/2022, Saat: 11:47)tr.ibrahim.us Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba ben de yeni başladım sayılır yaklaşık 2 aydır klasik tıraş oluyorum memur olduğum için genel olarak 2 günde bir tıraş oluyorum tabi sinek kaydı olmak şartıyla yoksa günde bir olmak gerekiyor şuanki deneyimime göre tıraş aleti ve sabunu tahriş konusunda çok büyük etken en başta başlangıç seviyesinde TİMA TA 777 kullanıyordum sonra Baili Weidi marka tıraş aletine geçtim ve büyük fark oluştu tahriş konusunda ve gittikçe hızlanıyorum zamanla hızlanacaksın ve el alışkanlığı ile tahriş konusunu halledeceksin bu arada gerçekten çok önemli bir konu var o da jilet seçimi bana yüzüne uygun jileti bulman gerekiyor dediklerinde öyle şey mi olur jilet nasıl yüze uygun olur jilet jilettir demiştim fakat şuan bir deneme paketi aldım 10 a yakın jilet markası deniyorum ve gerçekten jiletler çok farkediyor tıraşından zevk almak istiyorsan cildine en uygun jileti bulmalısın bu konu çok önemli sağlıklı mutlu tıraşlar dilerim efendim


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi



Teşekkürler komşum ilginiz ve cevabınız için.