Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Crystal
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Aynı kutudaki diger jiletlerde bu sorun olmadı ve ne hikmetse şimdiye kadarki paketlerin hepsi işini ziyadesiyle hakkını vererek yaptı kıyamadım bu arızalı jileti atmaya bi mikroskop bulursam bilenme açılarına bakarım diye. Şark hatta dorco bile kullandım ama bu baya baya hiç kesmedi hatalı üretim diğerlerine bak denmesinin ne kadar dogru yaklaşım oldugunu yaşayarak teyit etmek bu olsa gerek.
Beklentimin yarısını bile karşılamadı desem yeridir. Halbuki son derece övülen bir jilet kendisi ama bu kadar övgüden sonra beklentiyi yüksek tutmuş da olabilirim. İlk kez kullandığım sabun ve uzun zamandır kullanmadığım makine ile alakalı da olabilir. En sevdiğim proraso sabun ve jiletli ustura ile tekrar kendisine şans verdiğimde daha sağlıklı inceleme olacak diye umuyorum..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de sevmemiştim, fakat Futur’la mükemmel bir ikili oldular. Dikkat edin, ağız açıklığı aslında iyi çalışan bir jilettir. Mukavemeti yüksek makinelerde denenmesinde fayda var.
(31/08/2018, Saat: 01:07)astroid Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben de sevmemiştim, fakat Futur’la mükemmel bir ikili oldular. Dikkat edin, ağız açıklığı aslında iyi çalışan bir jilettir. Mukavemeti yüksek makinelerde denenmesinde fayda var.
Ustura ile de birkaç hamle yaptım bu akşam ama yine pek verim alamadım. Jilet kötü diyemem ama bizim yıldızımız barışmadı henüz. Çeşitli ürünler ile ara ara denemeye devam..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CRYSTAL in üzerinde yazan patent sanırım OLDUKÇA BAYAT...
Pazarlama taktiği ve imaj açısından mı yazıyorlar böyle etkisiz bi patenti ?

https://patents.google.com/patent/US3071856A/en
(31/08/2018, Saat: 12:13)rock83 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]CRYSTAL in üzerinde yazan patent sanırım OLDUKÇA BAYAT...
Pazarlama taktiği ve imaj açısından mı yazıyorlar böyle etkisiz bi patenti ?

https://patents.google.com/patent/US3071856A/en
Çok ilginçtir ki yukarıda da belirttim gibi 2 oldu bana jiletin kendisi de bayat geliyor ne hikmetse. Beklentiyi büyük tuttum desem yine bir astra keyfi vermedi bana alt segment sayılabilecek bir jilet olsa da..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmişte bu jilet ile Personna jiletin neredeyse aynı olduğunu söyleyen komşularımız vardı. Ben kullanmadım ama kullanıcı yorumları gösteriyor ki tam tersi şekilde bu 2 jilet arasında bayağı bir karakteristik fark var. Zaten Crystal jileti kullanıcıları da genelikle günlük tıraş için kullanıyor. @FearOfATG hocam eğer Personna jilet elinizde var ise sizinde bu 2 jileti karşılaştırmanızı öneririm.
(31/08/2018, Saat: 13:28)ziyanınjileti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Geçmişte bu jilet ile Personna jiletin neredeyse aynı olduğunu söyleyen komşularımız vardı. Ben kullanmadım ama kullanıcı yorumları gösteriyor ki tam tersi şekilde bu 2 jilet arasında bayağı bir karakteristik fark var. Zaten Crystal jileti kullanıcıları da genelikle günlük tıraş için kullanıyor. @FearOfATG hocam eğer Personna jilet elinizde var ise sizinde bu 2 jileti karşılaştırmanızı öneririm.
Evet sanırım o jiletten de deneme amaçlı edinmiştim. Ben bu akşam da onu deneyim bakalım sonuç nasıl olacak..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben yeterince keskin bulmadım yada benim sakallarım sert, zar zor tıraşı tamamlayabildim..
Benim de 3 günlük sakalımda çekiştirme yaptı. 2. perde daha rahattı. Keskin bir jilet değil ama konforlu. Ben de bu jiletin günlük tıraşa uygun olduğunu düşünüyorum.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16