Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Gunluk Parfume tavsiyesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaslar gunluk is yerine uygun agir kokmayan fakat kalici parfum onerilerinize acigim. Şimdiden tesekkur ederim.
V de Vakko, Dior Sauvage, Blue De Chanel, Armani Stronger With You (Freeze), Givenchy Gentleman EDT ilk aklıma gelenler.
YSL Y EDP
Prada L'homme
Dior Sauvage
Prada Carbon
Armaf Club de Nuit İntense Man (Creed Aventus kopyası)
Sauvage
Bleu de chanel
Armani cedre
Creed aventus
Creed millesime imperial
Creed virgin island water
Nautica voyage
Givency ultramarine

Şekersiz olsun bence ,zira yılın 12 ayı aynı kıyafeti giymedigimiz gibi 12 ay aynı koku kullanılmaz,
yaz günü one million gibi ağır ve şekerli kokular kullanan görgüsüzlersen olmayın
Terre d'Hermès edt
Bvlgari Man Edt
Joop Homme edt
1.Giorgio Armani-Acqua di Gio
2. Hugo Boss-Bottled
3.Diesel-Fuel For Life
4. Davidoff-Cool Water
(28/03/2022, Saat: 21:26)Oldstyle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaslar gunluk is yerine uygun agir kokmayan fakat kalici parfum onerilerinize acigim. Şimdiden tesekkur ederim.

Biraz geç bir cevap olacak muhtemelen. Ancak geleneksel tıraş sevdalısı olduğum kadar iyi bir parfüm koleksiyoneriyim aynı zamanda. Parfüm ciltten cilde farklı koku ve kalıcılık yaratabiliyor. Bu durumda tabii bütçe konusu da oldukça önem taşıyor. Yves Saint Laurent new Y EDT versiyonu geldi sizin yorumunuzu okuduğumda aklıma ilk. Creed Amouage, Roja, Tiziana gibi parfümler 5-6bin TL bandına olduğu, hatta 20bin TL'ye kadar uzandığı için, bütçenizi bilemediğimden niche kısmına girmiyorum. Designer kısmında bahsettiğim parfüm benim kıyafetlerimde yıkansa dahi 2 gün kadar kalıcılığını koruyabiliyor, cildimde ise günü rahatlıkla çıkartıyor, yazın kullanmayı çok seviyorum. Armani parfümleri çok klasiktir, yaygın bulunur ancak çoğunlukla şekerlidir bilginiz olsun. İlk parfüme ek olarak, Voyage d Hermes EDT versiyonunu da önerebilirim. Biraz daha ender rastlanır, daha serin kokan bir parfüm, yaz için oldukça uygun. Özellikle kakule baharatı seviyorsanız bulabileceğiniz en iyi parfümlerden bir tanesi. Lafı çok uzatmak istemiyorum, son olarak ise daha çok sonbahar kış için önerilse de Yves Saint Laurent - La Nuit De L'Homme EDT. Benim favori parfümlerimden birisi, yaz-kış kullanıyorum. Yaz akşamlarında özellikle tatil bölgelerinde fazlasıyla tercih edilebilir. Aromatik baharatlı bir koku diyebilirim. Zaten isminde geçtiği gibi gece için kullanımı tavsiye ediliyor. Şimdiye kadarki en iyi erkek parfümlerinden birisidir. İş yeri için pek uygun değil gibi, ancak yine de eklemek istedim. Big Grin Big Grin İş yeri için genelde daha ağır odunsu kokular önerilir, ancak ağır kokmasın dediğiniz için bunları yazmak istedim.

Son olarak ise kör alış yapmamanızı tavsiye ediyorum. Parfümlerin mutlaka koklanarak alınması gerektiğini düşünenlerdenim.
Umarım faydalı olmuştur komşum. Smile