Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Akıllı saat sorunsalı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Bugünlerde akıllı saatlere merak saldım komşular. Internetten bakıyorum yüzlerce marka model bir sürü özellik kafam karıştı. Bu konuda deneyimli arkadaş var mı ? Hangi saat veya saatleri tavsiye edersiniz?
Anlaşılan bu konu kimsenin ilgi alanında değil.
(10/11/2021, Saat: 11:53)Bakkal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aramaya inanmak...

https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?u...source=app

...

Tesekkur ederim komşum. Linkteki konuyu gördüm ama oradaki çocuklara yönelik saat araştırması. Ben kendim için bakıyorum.
(10/11/2021, Saat: 11:58)taka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tesekkur ederim komşum. Linkteki konuyu gördüm ama oradaki çocuklara yönelik saat araştırması. Ben kendim için bakıyorum.
İçeriğine bakmamıştım. Kusuruma bakmayın.

Bir süre ben de kullandım ama en sonunda cahillik mutluluktur felsefesini uygulamaya başladım. Başta iyi gibi geliyor ama bence olmasa da olur.

Sağlık yönünden ihtiyacınız varsa alın. Örneğin uyku apnesi gibi sorunlarda güzel akıllı saatler var. Onun dışında adım sayar ya da arama ve mesaj okuma gibi uygulamalar var ama dediğim günü şart değil. Olmasa da olur.

...
Desteğiniz için teşekkür ederim komşum.
Telefonunuz iPhone ise Apple Watch harici bakmayın. Eğer android ise o zaman öncelikle Samsung daha sonra sırayla huawei, xiaomi öneririm.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bakanlığın akıllı saatlere biçtiği ömür beş yıl hocam. Ne kadar dikkatli kullansanız kullanın, hatta hiç kolunuza takmasanız bile beş yıl sonra bu cihazlar çöptür. Halbuki kol saati denildi mi bir çoğumuz dedelerimizden kalma saatlere sahibiz ve hala çalışır durumdalar. O yüzden hiç önermem bu akıllı saatleri. Hele ki dolar 10 lira olmuşken.
(10/11/2021, Saat: 11:51)taka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Anlaşılan bu konu kimsenin ilgi alanında değil.
Ne arıyorsunuz
Saatten ne bekliyorsunuz
Bütçeniz ne
Hangi alanlarda kullanacaksınız

Bu bilgiler önemli

Bunlar ışığında bazı tavsiye ve yönlendirmelerim olabilir.
(12/11/2021, Saat: 20:53)tialkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bakanlığın akıllı saatlere biçtiği ömür beş yıl hocam. Ne kadar dikkatli kullansanız kullanın, hatta hiç kolunuza takmasanız bile beş yıl sonra bu cihazlar çöptür. Halbuki kol saati denildi mi bir çoğumuz dedelerimizden kalma saatlere sahibiz ve hala çalışır durumdalar. O yüzden hiç önermem bu akıllı saatleri. Hele ki dolar 10 lira olmuşken.
Ben 2016 ocak ayından beri aralıksız kullanıyorum, saatim s3 frontier. Sadece gecen sene 150lira ödeyip pilini serviste orijinali ile değiştirdim. Sorunsuz şekilde kullanmaya devam ediyorum.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfalar: 1 2