Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Skin Bracer by Mennen...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar merhaba,
Bugün, tıraştan sonra, yeni aldığım Skin Bracer by Mennen aftershave losyonu kullandım. Kokusu mentolle karışık klasik Mennen kokusu. Eski versiyonlarda mentol daha az hissediliyordu. Proraso fan olarak, yeni versiyondaki mentol oranı beni inanılmaz cezbetti. Cildi gerçekten ferahlatıyor ve garip bir şekilde nemlendiriyor da. Eğer Mennen tarzı kokular hoşunuza gidiyorsa mutlaka edinin derim.
Konuyu horlatayim biraz Big Grin bugün bu ürünü kullandım, içindeki metolden dolayi tam yazlık bir ürün ancak kokusu kalıcı değil, belkide clubman daki gidi 5-6 saat kokusunun sürmesini beklediğim için bana böyle gelmiş olabilir, 2 saat kadar kokusu sürüyor sonra kayboluyor
. Nemlendirme iyi, ama bu koku kalıcılığı beni hayal kırıklığına uğrattı, başka deneyen kullanan var mı ?
Çok kullanan yok galiba Smile
Ben kullanıyorum. Bu tip ürünlerden koku beklentim yok. Kokmak istediğim zaman Zino Davidoff kullanıyorum.
İşyerine aftershave olarak almıştım ancak kolonya olarak aldığım L'occitane Minimes çok ağır geldiği için bu arkadaşı onun yerine denedim ve çok memnun kaldım. Cildi kurutmadan güzel bir ferahlık veriyor.
mentol ağırlıklı güzel bir yazlık aftershave. koku kalıcılığı olarak çok fazla bir şey beklememek gerek. Çünkü sonuçta bir aftershave ürün.
ama özellikle yaz aylarında yüze verdiği ferahlık hissi gerçekten çok iyi. kaldı ki yüzü asla yakmıyor ve nemlendiriciliği oldukça başarılı.