Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Değerli Tavsiyelerinizi Bekliyorum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
(10/10/2021, Saat: 17:03)YALNIZBARON Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekkür ederim komşum favorim sensin
Estağfurullah. Favori buraya yazılan kıymetli bilgilerdir. Sizin gibi bizler de buradan öğrendik ve üzerine koyarak geliştirdik. Sizin de diğer forum üyeleri gibi katlı sağlamanız dileğiyle tekrar hoş geldiniz diyorum.
(10/10/2021, Saat: 17:07)Bakkal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Estağfurullah. Favori buraya yazılan kıymetli bilgilerdir. Sizin gibi bizler de buradan öğrendik ve üzerine koyarak geliştirdik. Sizin de diğer forum üyeleri gibi katlı sağlamanız dileğiyle tekrar hoş geldiniz diyorum.

Ben biraz geç öğreneceğe benziyorum komşum , ama site için inşallah faydam dokunacaktır.
@"YALNIZBARON"

Öncelikle foruma hoşgeldiniz. Forumun acemiler için tıraş teknikleri bölümünü bol bol okumanızı tavsiye ederim.

http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=38

Fırça siparişinizi zaten verdiğiniz için hayırlı olsun, aldığınız fırça işinizi görecektir.

Wilkinson tıraş aleti kötü bir başlangıç aleti olmamasına karşın jilet hissiyatının düşük olması, düşük ve ucuz geri bildirim ve acemilik nedeniyle doğru açı tutturamamaktan ötürü plastik-cilt temasına bağlı tahriş olma gibi durumlar yaşatabilir. Ayrıca sık ve sert sakallı biriyseniz ve uzun periyotlarda tıraş oluyorsanız tatmin etmeyebilir. Rimei' de orta üstü agresiflikte bir alet olması nedeniyle yine cilt-sakal yapınız ve tıraş olma periyodunuza bağlı günlük tıraş için agresif gelebilir. İkisi arasında Rimei'yi tavsiye ederim. Yine de çok fazla kafanıza takmayın. Doğru teknik ve doğru jilet kombinasyonuyla başlıkta bahsi geçen tüm aletler işinizi bir şekilde görecektir. Daha çok tekniğe odaklanıp, bir önceki tıraşınız da tahriş vs yaşadıysanız problemin ne olduğunu anlamaya ve o problemi ortadan kaldırmaya çalışın. Aksi halde bol para harcayıp, bir arpa boyu yol katedemezsiniz.

Keyifli forumlar.
(09/10/2021, Saat: 17:56)YALNIZBARON Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]pLYck.png

Bu tarz aletleri pek kullanan birisi değilim. Ustura varken benim çokta ilgimi çekmiyor. Fakat benim dikkatimi çok daha cezbeden bir durum var!

Ben bu aleti babam için Metro marketten aldığımda fiyatı 12.5 TL'ydi. Söyleyeceklerim bu kadar...
Non domuz kılı fırça maalesef kullandım. Siparişi iptal edebiliyorsaniz edin derim. Kalitesiz, yumuşamayan sert formda kötü fırçalar. Bu fiyatın yarısından daha ucuza 50 TL civarına Omega domuz kılı alın derim. Jaguar domuz kılı da çok iyi olabiliyor. Jaguar in sorunu fırça fan fırçayla üretim kalitesinde çok fark olması, bir standart yakalanamamış. Artık zaten jaguar da omegayla aynı fiyat bandına çıktı. Su an omega domuzların üzerine f/p ürünü yok. Sentetik olarak ise Yaqi sagrada familia f/p ürünü.

JSN-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfalar: 1 2