Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: mavi site hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
merhaba komşular, 18 yaşındayım geleneksel tıraş videoları izleyerek heveslendim. şöylede bir sorun var ki adam akıllı sakallarım yok daha çok tüyün bır tık üstü ve çok düzensizler modern çok bıçaklı tıraş aletleri ile haftada bir tıraş olma gereği duyuyordum çünkü rahatsız eden bir görüntü oluyor. neyse, babamın bir ara kullandığı Tima tıraş aleti buldum beni gaza getirdi gittim perma sharp jilet buldum en yakın yerden tasımız ve fırçamız vardı zaten arko sabunda aldım basit bir şekilde dört dörtlük sayılabilicek bir tıraş oldum. çok keyifli ve zevkli oldu benim için. tek perde de bitirdim çünkü zaten sakallarım o kadar sert değil ve cildim çok hassas. -site ismi vermek yasak mı bilmiyorum- mavi temalı siteden jiletlere baktım renkli paketleri ile çok ilgimi çekti bir kaç tane alayım ucu zaten diyerek sepete ekledim ama sanırım 20tl sınırı varmış ve 20tlde kargo ücreti çıkıyor sorumda burada hediye çeki falan var mı araştırdım bulamadım ? kargo neden bu kadar pahalı
Kargo konuma göre değişiyor. Islak tıraşa ilgi duymanız çok güzel. Foruma hoşgeldiniz. Hediye çekine geltir forumda hiç denk gelmedim. Bazen , kargo alıcılı ücretsiz ürün verenler oluyor forumda. O da çok nadir denk gelir.
(06/09/2021, Saat: 21:03)Erdi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kargo konuma göre değişiyor. Islak tıraşa ilgi duymanız çok güzel. Foruma hoşgeldiniz. Hediye çekine geltir forumda hiç denk gelmedim. Bazen , kargo alıcılı ücretsiz ürün verenler oluyor forumda. O da çok nadir denk gelir.

ankara'da ikamet ediyorum ulaşımı en rahat olacak şehirlerden birisi fakat anlamadım neden bu kadar pahalı Confused